Arkiver

Nyheder

Et lettere liv for expats i Danmark

At flytte til et nyt land for en periode er spændende og fyldt med nye indtryk, men med udflytterlivet følger der også en række tidskrævende forhindringer, som kan gøre processen besværlig. Det vil PinguShare.dk forsøge at afhjælpe.

Irina Birsan er oprindeligt fra Rumænien, men har levet som expat i de sidste syv år, hvor hun har skiftet bopæl omkring 12 gange på grund af eksempelvis studier og arbejde. Dette har givet hende et nært indblik i, hvor tids- og ressourcekrævende det er at leve “on-the-go”. Derfor kom hun på idéen om PinguShare.dk.

“PinguShare er kort fortalt alt det, jeg ville kunne have brugt for at gøre mit liv lettere i den periode. En let og sikker måde, til hurtigt at slå sig ned i en ny by og en let, grøn og god måde at bevæge sig videre på, samtidig med at man hjælper andre med at falde til,” forklarer hun om PinguShare, og fortsætter;

“PinguShare er et svar på det stigende behov for midlertidigt eller kortsigtet at eje fysiske ting. Primært rettet mod studerende og tilflyttere til nye byer gør PinguShare det let for dem (brugerne, red.) at få adgang til de ting, de har brug for. Ved at donere, låne, bytte eller sælge ting tilbyder man ikke blot andre de ting, de har brug for, men man har også muligheden for at møde nye og interessante mennesker og skabe rigtige forbindelser. Platformen er et startpunkt, hvor ting og tjenester tilbydes og handles – resten er op til brugerne.”

Vil lære af brugerne

Med idéen til en peer-to-peer sharing platform, hvor expats kan hjælpe hinanden, i hånden søgte hun hjælp fra designer og fotograf Marius Budu, som hun allerede havde et nært kendskab til, samt web-udvikler Mircea SSE, som hun mødte til StartUp Live CPH. Sammen danner de tre “københavnske” rumænere founder-gruppen i PinguShare.

Sitet er endnu ikke “up and running”, men Irina Birsan fortæller, at beta-versionen af sitet snart vil blive launchet. Herefter vil teamet fokusere på at tiltrække brugere og bruge deres feedback på at optimere platformen, for som Irina Birsan fortæller;

“Der er stadig en del, der skal laves.”

Feedback processen fra brugerne er desuden en del af gruppens planer for at vækste.

“Vi vil forsøge at vokse naturligt og ved at lære om vores brugeres behov. Vi vil forbedre vores produkt ved at tilføje flere funktioner og når vi så har en solid platform – ekspandere til andre markeder.”

1 kommentar

 • Damat Financial Corporation, Inc.
   
  Vi er private internationale penge långivere. Vi tilbyder forskellige lån til en meget lav rente på tre procent om året. Vores midler er rent optjent fra private og erhvervsmæssige investeringsporteføljer under vores direkte jurisdiktion.
   
  VI TILBYDER FØLGENDE LØNN UDEN COLLATERAL TIL 3% RENTE
  * Personlige lån * Virksomhedslån * Investeringslån * Billån
  * Studielån * Landlån * Huslån
   
  Hvis du er interesseret i vores tilbud, bedes du kort omtale følgende oplysninger til ledelsen via e-mail: collinsjames420@hotmail.com
    * Efternavn:
  * Navn:
  * Køn:
  * Civilstand:
  * Adresse:
  * Land:
  * By / Postnummer:
  * Betalingsbeløb:
  * Lånets varighed:
  * Månedlig indkomst:
  * Formålet med lånet:
  * Telefon:

Skriv et svar