Arkiver

Nyheder

Nyt talentnetværk for studerende ser dagens lys

I et forsøg på at skabe flere entreprenører er studerende fra en række danske universiteter gået sammen og har dannet et nyt talentnetværk, der har fået navnet Future Entrepreneurs of Denmark – eller som forkortelsen lyder: F.E.D.

Den 18. august fik studerende i Danmark et nyt netværk at tage højde for. Her afholdt Gate to Create, der er en NGO for studenteriværksætteri, nemlig stiftende generalforsamling for talentnetværkket Future Entrepreneurs of Denmark (F.E.D.), (red: hjemmesiden er under opbygning).

Målet med det nye talentnetværk er at hjælpe studerende, som går med en iværksætter i maven, med at tilegne sig brugbare og tværfaglige kompetencer fra de andre netværksmedlemmer samt forskere og repræsentanter fra erhvervslivet, som i sidste ende skal hjælpe det enkelte medlem med at tage skridtet ud i iværksætterverden.

Alle kan tilmelde sig

For at blive medlem af F.E.D. kræves det blot, at man læser på et universitet i Danmark og er motiveret, dygtig på ens felt og god til at formulere sin passion for iværksætteri. Såfremt dette parameter er opfyldt har man hvert semester mulighed for at blive medlem ved at sende en motiveret ansøgning, ens CV og karakterblad til apply@fednetwork.dk.

Herefter udvælger studenterorganisationerne bag F.E.D. de nye medlemmer til det første forløb, der begynder med en idégenerering. Her vil Future Navigator berette om de forskellige trends i samfundet og deltagerne skal udvikle gode idéer og udvælge de bedste af dem, som der skal arbejdes videre med. Dermed arbejder de studerende sammen om et projekt, hvor den enkelte kan bruge sine spidskompetencer, hvortil der løbende vil være undervisning af professionelle samarbejdspartnere.

Slutteligt skal medlemmerne pitche deres idéer til en række inviterede investorer ved et arrangement, som Copenhagen Innovation and Entrepreneurship Lab (CIEL) og Studenterhuset er værter ved.

Hør mere om F.E.D.

Inden man sender en ansøgning afsted til F.E.D., kan interesserede høre mere om netværket, når der den 11. september klokken 18.00 til 20.00 er informationsmøde på Republikken på Vesterbrogade 26 i København V.

Fristen for tilmelding til F.E.D. er onsdag den 25. september.

Skriv et svar