Arkiver

Nyheder

Startupbootcamp starter ny accelerator i Eindhoven

Så er der interessant nyt for danske hightech og hardware startups. Startupbootcamp har nemlig løftet sløret for deres seneste initiativ – HighTechXL acceleratoren.

Målrettet mod hardware og hightech startups er Startupbootcamp klar til at sætte gang i sin nye HighTechXL accelerator. Acceleratoren har adresse i Eindhovens HighTechCampus, hvor blandt andre IBM og Intel og har til huse.

Det nye program kommer til at fungere ligesom Startupbootcamps øvrige programmer, hvor startups kan indsende en ansøgning og håbe på at komme hele vejen igennem udvælgelsesprocessen. De startups, der kommer igennem nåleøjet, vil hver især få 15.000 euro til leveomkostninger samt forskellige tjenester til en samlet værdig af 600.000 euro. Så der er altså masser af værdi at hente for interesserede startups.

Acceleratoren skulle angiveligt være den første af sin slags i Europa og vil indtil videre løbe i tre år, hvorefter det vil blive spredt ud til andre byen, hvis programmet bliver en succes.

For startups, der ønsker at komme i betragtning til en af pladserne på HighTechXL er der ansøgningsfrist d. 8. september.

Skriv et svar