Arkiver

Nyheder

Event sætter fokus på deleøkonomi og bringer Ouishare forbi København

På torsdag præsenterer AirBnB og det nye danske start-up MinbilDinbil hver deres forretningsmodel og de relaterede udfordringer der findes indenfor deleøkonomi. Anledningen er den verdensomspændende OuiShare organisations, der fokuserer på dette område, for første gang besøger København.

Trendsonline.dk tog en kort snak med den ene af initiativtagerne for, Quishare – Copenhagen drink, arrangement Simon Sylvest Rasmussen fra Minbildinbil.dk

Der er en lang række fordele ved at gøre brug af deleøkonomi og er stadig på vej frem. Det er et space der allerede nu har mange spillere, bare indenfor området car-sharing, hvor Gomore, Ants, Rentecarlo og Minbildinbil, prøver at få en bid af markedet der vokser hver dag.

“Det er stadig vigtigt at sprede ordet og fortælle folk, at det ikke kun er for små, specifikke grupper – men derimod alle typer af forbrugere og producenter”, siger initiativtager Simon og fortsætter.

“Derudover er det stadig et problem, at lovgivningen halter efter deleøkonomiens måde at forbruge og producere på. Opmærksomheden skal derfor også bruges til at påvirke lovgivere og beslutningstagere bedst muligt.”

OuiShare er en global organisation, der fremmer deleøkonomi og informerer borgere og lovgivere om fordelene. Et møde til en startup konference i Europa lagde grobund for at Ouishare slår deres veje forbi København

“Vi mødte OuiShares repræsentanter under start-up konferencen Le Web, i London, som i år handlede om deleøkonomi og det faldt på plads at de kunne starte deres nordiske rundrejse, Nordic Tour, med et arrangement i vores lokaler.”, siger Simon

Til eventet er der mulighed for at få indsigt i fordelene ved deleøkonomisk forbrug, crowdfunding og fællesskabets produktive muligheder. Yderligere vil der være mulighed for at udvide sin horisont og møde specifikke aktører, som MinbilDinbil og Airbnb der vil fortælle om hver deres forretningsmodel og de relaterede udfordringer og muligheder.

Se mere på om eventet på deres eventside på Facebook

Skriv et svar