Arkiver

Nyheder

Startupbootcamp Mobility er klar med næste hold i København

Dette års Startupbootcamp Mobility København blev sparket igang i denne uge. Ti forskellige startups er klar til at komme igennem et tre måneders program, hvor de vil møde og få vejledning fra over 100 mentorer. De ti startups fokuserer på vidt forskellige områder som, mode, spil, e-handel og meget mere.

De er udvalgt efter en proces hvor man startede ud med 250 ansøgere, der efterfølgende blev til 60 interviews over Skype. Herefter blev der plads til 20 teams til Selection day og nu er de ti teams og startups fundet.

“Wow, det har været en fantastisk oplevelse at være med til dette års Startupbootcamp Mobility Selection dage i København. Jeg var en af de 60 mentorer, der var med i to hårde dage med næsten ingen pauser. Hvor er det en fornøjelse, at få mulighed for at lytte til 20 hold med primært unge, kloge og lidenskabelig folk med en idé, de tror på, og har arbejdet på dag og nat”, udtaler Claudia Lillebjerg Simonsen til Startupbootcamps blog efter Selection day og fortsætter

“Som mentor har du hård opgave hvor du skal vurdere startups og deres drømme, og hele tiden skal man holde sig for øje, at der kun er plads til ti startups i programmet. Der er stort pres for at lave den bedste vurdering af potentialet for den enkelte startup – mit fokus var at se hvor engagerede disse unge mennesker er, og hvor meget det betyder for dem at være med i Startupbootcamp”

De forskellige deltagere kommer fra mange steder rundt i verden og kommer til at krydre det Københavnske startup miljø med input fra den store verden. Vi forsøger over de næste måneder at følge processen fra flere af de ti udvalgte startups som vi også har listet nedenfor.

Passnfly, Spain
Easysize, Russia
Wallept, Turkey
Parkfinder, Parkfinder
Funify, Cyprus
Rollnext, Italy
Kiggit, Danmark
Pergunter, Brazil
Stopandgo, Poland
Starify, Germany

Skriv et svar