Arkiver

Nyheder

Northcap investerer i Nordic Consumer Portals der åbner dørene for første tjeneste

Northcap har foretaget sin femte ny-investering indenfor de sidste 4 måneder, og denne gang er det startuppet Nordic Consumer Portals, som har modtaget en to-cifret millioninvestering. NoCoPo vil revolutionere forsikringsbranchen med deres nye tjeneste Comparo. De åbner i dag dørene op for forbrugere, og vil skabe gennemsigtig i markedet og en langt billigere forsikring forbrugerne udtaler de to founder brødre Lars Lund Nielsen og Mads Stenbjerre.

“Det vil revolutionere markedet, fordi man ikke har haft den forbrugervinkel før. Det er vi glade for, at vi kan” introducere i Danmark. Det er lynhurtigt og en kæmpe fordel for forbrugerne,” siger Lars Lund Nielsen, CEO i Nordic Consumer Portals, der står bag Comparo, til Børsen.dk

Northcap investerer i erfaring
Det er to erfarne herre der står bag NoCoPo og Comparo – de har tidligere vist sig at være en succesrig investering for Northcap, da de tilbage 2007 solgte det webbaserede analyseinstitut Zapera til britiske Yougov for op mod 120 mio. kr.

”Vi har tidligere investeret i Lars og teamet bag Nordic Consumer Portals, som skabte nordensførende online markedsanalysefirma Zapera. Vi har stor tiltro til, at vi sammen kan skabe endnu en succes indenfor online verdenen” udtaler Jacob Bratting Pedersen, Partner i Northcap og fortsætter

”Portaler for forsikringssammenligning har for længst bevist deres fordele for forbrugerne og de konkurrencedygtige forsikringsselskaber på en række store markeder som eksempelvis det engelske. Det er på tide, at der skabes en seriøs spiller på nordisk plan.”

En AirBnB for en ny branche
Inspiration til et startup kommer tit hvor man som iværksætter sidder og beundrer andre der har gjort det godt, og her er sætningen: “Jeg vil lave en AirBnB for en ny branche” eller som Lars sagde: “Skulle vi ikke prøve og lave en Momondo for forsikringsbranchen.” noget der bliver brugt rigtig meget. Men fra de første ord og tanker til handling, der er der langt og fra handling til webservice med kunder, der er meget meget længere.

Comparo er bare den første tjeneste af mange og hvis alt flasker sig, så er de meget tæt på at lancere andre vertikaler

“Det ligger snublende nært at introducere andre forsikrin ger også, så vi kan vise samlerabatter. Hvis vi får en god fornemmelse her i efteråret, håber jeg, at vi kan introduceredet til foråret.”, udtaler Lars afslutningsvis til Børsen.dk

Skriv et svar