Arkiver

Nyheder

Smartguy udvider bestyrelsen, med tidligere group CEO fra Just-Eat, Klaus Nyengaard

SmartGuy koncernen har det seneste år intensiveret sin vækst udenfor Danmark med en struktureret fokusering af landestrategier

Klaus Nyengaard der tidligere var Group CEO hos Just-Eat træder ind i bestyrelsen hos en af de største danske e-commerce successer Smartguy.

Klaus Nyengaard opstiller som formandskandidat ved SmartGuy Group A/S’ generalforsamlingen den 30. oktober 2013, med opbakning til kandidaturet fra flere større aktionærer i selskabet.

Klaus har en række formandsposter i en række andre startups og stod bag videreudviklingen af Just-Eat til en verdensledende internetvirksomhed, med årlige vækstrater over 80 procent og med over 1.000 medarbejdere på fire kontinenter. Just-Eat er historie og foruden de andre startups han hjælper i ind og udland er han glad for at udvide porteføljen med Smartguy

”De har et kæmpe potentiale og fashion online vil både i Norden og internationalt rykke sig markant over de næste år. Jeg glæder mig til at hjælpe med at flytte forretningen op i en anden liga”, udtaler Klaus Nyengaard

Adm. direktør i SmartGuy Group A/S Nicolai Kærgaard udtaler,

”Det glæder mig, at få Klaus tilkoblet i en mere aktiv rolle, idet vi har utrolig mange store beslutninger at tage over de næste år, og her kan Klaus bidrage med sin erfaring. Jeg er stolt over at kunne tiltrække en sådan kapacitet og tager det som et tegn på, at vi har fat i den lange ende”.

Skriv et svar