Arkiver

Nyheder

Fusion blev til Partyin.dk

To unge århusianere har sammen med to erfarne sønderjyder skabt en platform, som gør det muligt at danne sig et komplet overblik af nattelivet – i ti udvalgte byer.

De to brødre, Daniel og Nikolaj Østergaard startede i 2010 sitet fest-plan.dk, hvilket hurtigt kom de to sønderjyder Tommy Arildslund og Kasper Ebsen fra Partyin.dk for øre. Det førte til, at man blot otte måneder efter opstarten besluttede at fusionere de to fest-sites under Partyin.dks site.

“Efter det første møde mellem Fest-plan.dk og Partyin.dk kom idéen om en fusionering ret hurtig op, og vi blev hurtigt enige om at dette kun kunne styrke hele konceptet,” siger Daniel Østergaard.

Siden har man skabt overblik over nattelivet i Danmarks ni største byer samt øen Rømø, der i sommermånederne er kendt for et aktivt og velbesøgt natteliv. Sitet besøges af 40.000 mennesker hver måned og i 2012 blev startuppen nomineret til “Iværksætterprisen Århus”. Sitet har også udviklet sig fra at skabe et overblik over festlivet til også at køre en webshop med barudstyr og partygadgets og en jobsektion, hvor unge kan søge jobs i det danske natteliv.

“Konceptet fungerer således, at det er gratis for privatpersoner at tjekke, hvad der sker, og hvor det sker,” forklarer Nikolaj Østergaard og fortsætter;
“Hos Partyin.dk tilbyder vi to forskellige medlemskaber. Det ene er gratis for restaurationerne, mens vores VIP-medlemskab koster lidt. Ved at have et VIP-medlemskab er der selvfølgelig en masse flere fordele, og opmærksomheden til stedet bliver større. Med hensyn til den redaktionelle indsats, så dækker vi alle større arrangementer i hele Danmark og gør meget ud at tilbyde relevante nyheder og artikler i god kvalitet.”

Udvidelse, udvidelse og udvidelse

Teamet bag Partyin.dk skulle i begyndelsen arbejde hårdt for at få overbevist nattelivets forskellige spillere om at tilmelde sig sitet. Det er dog efterhånden blevet noget lettere i takt med at besøgstallet er nået dertil, hvor det er.

“På nuværende tidspunkt er den største udfordring, at der simpelthen er for lidt timer i døgnet til, at vi kan nå alt det vi gerne vil,” siger Nikolaj Østergaard.

Det som man gerne vil i Partyin.dk er at få endnu flere steder i nattelivet til at tilmelde sig sitet, få flere arrangementer i kalenderen samt et større udvalg i webshoppen, hvilket forhåbentlig skal resultere i en femdobling af den månedlige omsætning. Med andre ord, er der et tema, der overskygger alt i den nærmeste fremtid for Partyin.dk.

“Udvidelse, udvidelse og udvidelse. Vi forsøger at give vores besøgende så meget information som muligt og give dem endnu flere muligheder. Der er desuden en app på vej. Uden at røbe alt for meget, så er der flere rigtig store tiltag på vej,” siger Nikolaj Østergaard.

1 kommentar

Skriv et svar