Arkiver

BusinessNyheder

Findforsikring.dk vil hjælpe med at dit startup bliver forsikret

Er du forsikret, eller sagt på en anden måde, har du overvejet hvad det koster dig at blive forsikret? Ved du hvad det kan betyde for dit startup hvis du er uheldig og ikke er forsikret?

Vi er sikre på rigtig mange startup-foundere, der læser med derude ikke lige er kommet til denne meget vigtige beslutning – men Trendsonline.dk vil gerne hjælpe startups og sikre at de ikke glemmer at tage denne super vigtige beslutning.

Eksklusive bannere der er relevante for startups
Vi vil gøre noget ved det – og derfor har vi fundet den helt rigtige partner der skal være med til at introducere et nyt koncept hos Trendsonline.dk. Vores eksklusive bannerpartner program, hvor en partner bliver nøje udvalgt af Trendsonline.dk og målt og vejet før de får lov til at komme igennem nåleøjet med et budskab som vi mener er super relevant og vigtigt.

Derfor håber vi I vil tage imod den første partner der er findforsikring.dk, der hjælper dig med at få tre gratis forsikringstilbud til dit startup. Findforsikring.dk hjælper os med at vi kan få hjulene til at køre endnu bedre rundt og betaler en skilling for at få lov til at fortælle om dette budskab.

Så hvis du allerede kan se hvor vigtigt det er, kan du klikke her – Findforsikring.dk ellers vil du blive mødt af et banner ligesom dette den næste månedstid.

Trendsonlinestartup

Skriv et svar