Arkiver

Nyheder

Bridging the Gap vil skabe massevis af spin-off virksomheder

Hvorfor er der ikke flere spin-off virksomheder fra universiteter i Danmark, det spørgsmål har DTU spurgt sig selv gennem et længere stykke tid.

Tanke er blevet til handling og nu kommer DTU med et projekt kaldet “Bridging the Gap” der skal skabe bæredygtige spin-off virksomheder via matchende forskerhold med erfarne og eksterne startup foundere.

Programmet er finansieret af Industriens Fond og bruger centrale elementer fra VIGO accelerator-program i Finland, der på fire år har fremvist resultater med mange succesfulde nystartede startups og har gennem de fire år rejst founding på mere end € 100 millioner.

DTU Kemi og DTU Fotonik har indledt det nye program og vil trække erfaringer fra nuværende og kommende spin-off cases på DTU. Et centralt element i programmet er at etablere et tæt udvekslingssamarbejde med de førende innovationsmiljøer i verden, herunder Finland, Israel og USA.

Hvis man vil høre mere om “Bringing the Gap” så afholder DTU et arrangement d. 21 oktober hvor man kan skrive sig op ved at sende en mail til Monika Luniewska

Skriv et svar