Arkiver

Nyheder

Accelerace holder åbent hus for nysgerrige

Er du nysgerrig og vil vide mere om hvad et acceleratorprogram er og helt specifikt hvad det danske acceleratorprogram Accelerace kan tilbyde, så skal du sætte et stort kryds i kalenderen den 7. november hos Symbion i København fra kl. 16-17.30

Som Accelerace skriver på deres hjemmesiden, så er Accelerace kun for de bedste og mest ambitiøse startups i Danmark, der gennem Accelerace stærke mentorteam hjælper dit startup med at få det rigtige fundament mod vækst og potentiel investering.

Accelerace er en del af det danske startup økosystem og arbejder tæt sammen med både Startupbootcamp og SEED Capital, for yderligere at gøre dit startup klar til at indtage den store verden, sammen med SEED Capital har de lige lanceret deres Discovery program som vi skrev om her, Accelerace Discovery.

På dagen vil der være indlæg fra tidligere startup foundere, mentorer og sidst men ikke mindst får du mulighed for at teste din forretningsidé af og se om du har potentialet til at komme igennem nåleøjet til næste års program. E foregå

Du kan tilmelde dig arrangementet ved at sende en mail her

Opdateret: 23. Okt, 09.00

Skriv et svar