Arkiver

EventsNyheder

Join Silicon Drinkabout 6 måneders jubilæum på KarriereBar i Kødbyen, København, i aften!

Silicon Drinkabout kan nu fejre sin 6 måneders jubilæum i Danmark og TechChrunch skriver, at vi nu kan sige velkommen til udvidelser til New York, Toronto, Sao Paulo og Sofia. Den danske Silicon Drinkabout har været aktiv siden 17. maj og de har formået at byde velkommen på en ny bar hver eneste fredag siden da!

Silicon Drinkabout startede i London i 2011, og den danske udgave var den første udvidelse. Der står tre inspirerende iværksættere bag ved initiativet. Neil Murray founder af Sussd.it og co-founder af Trendsonline.co, Michael Reibel Boesen, founder af Biomicore og VP Operations i Silicon Vikings Copenhagen, og Simon Stubbe fra BillyTracker og Project Canvas. En af de tre organizers CEO og co-founder af Trendsonline.co, Neil Murray, fortæller os om den danske success.

”It’s our 27th Silicon Drinkabout in Copenhagen and we will celebrate our 6 month anniversary in KarriereBar where we hosted the very first Danish Silicon Drinkabout expansion.”

“We have actually managed to host Silicon Drinkabout Copenhagen in a different bar every Friday for 6 months now – that’s kinda impressive for the size of Copenhagen!”

Trendsonline møder gerne op til fejring i aften på KarriereBar. Kom og sig hej!

 

1 kommentar

Skriv et svar