Arkiver

EventsNyheder

Så er det igen tid til Damarks Vækst- og Iværksætteruge

På mandag starter Uge47.dk, hvor kampagnen Danmarks Vækst- og Iværksætteruge for sjette gang skal inspirere flest mulige til at starte egen virksomhed og få de allerede etablerede virksomheder til at vokse.

Bag kampagnen står Erhvervs- og Vækstministeriet sammen med ca. 35 partnere, herunder bl.a. Væksthuse, erhvervsorganisationer og flere ministerier. I 2012 havde arrangementerne omkring 21.237 besøgende, hvilket er rekord. I år er der nu 200 arrangementer over hele landet at vælge mellem i uge 47 den 18.-22. november. Se en liste over arrangementerne her.

“Vi har brug for iværksættere, der har potentiale til at skabe arbejdspladser, og vi har behov for flere vækstvirksomheder. Det er Danmarks Vækst- og Iværksætteruge med til at sætte fokus på,” siger Anders Hoffmann, Vicedirektør i Erhvervsstyrelsen til Uge 47.

Global Entrepreneurship Week
De mange arrangementer, der finder sted i uge 47, er en del af det verdensomspændende kampagne Global Entrepreneurship Week (GEW), som også gennemføres for sjette år i træk nu i 139 lande. I 2012 var 115 lande med i GEW og over 40.000 arrangementer blev gennemført verden over. Bag Global Entrepreneurship Week står The Kauffman Foundation. Formålet med Global Entrepreneurship Week er at sætte entreprenørskab og ideudvikling på den globale dagsorden samt skabe netværk for millioner af mennesker, der gerne vil starte egen virksomhed.

“Danmark er vidt berømt for sin store iværksætterånd, og det kommer derfor ikke som nogen overraskelse, at Danmarks Vækst- og Iværksætteruge atter i år har over 200 arrangementer,” siger Thom Ruhe, Vice President of Entreprenuership i Kauffman Foundation, til Uge 47.

Skriv et svar