Arkiver

EventsNyheder

Stort streaming event i aften – Kom og lær af de største indenfor LEAN STARTUP!

I aften afholder Copenhagen Lean Startup Circle et event med de største personligheder indenfor Lean Startup, Eric Ries og Steve Blank, samt co-founder af Andreesen og Horowitz Marc Andreessen.

Det er de to iværksættere Andreas Cleve Lohmann og Sebastian Schwemer, som står bag. Trendsonline har talt med Andreas om hvordan de blev officiel simulcast partner for København.

Herunder kan du læse den officielle indbydelse af Lean Startup CPH, og nå at tilmelde dig.

Hi guys,

If you haven’t noticed, you’re invited to The Lean Startup Conference 2013, ‘Best of’ streaming event tomorrow at Republikken, Vesterbrogade 26, 1620 Copenhagen.Whether you’re new to Lean Startup methods or have been putting these practices to use in your organization, this event promises to educate and inform.

Will start at 16.00 and end at about 21.00. You can come and join as you want, when you want, and you are welcome to bring friends.

You can see more here: http://www.meetup.com/Copenhagenleanstartup/events/144359342/

The Lean Startup Conference brings together leaders from startups, Fortune 500 companies, government agencies and non-profit organizations to share lessons for building innovative lean organizations. More than 70 entrepreneurs will share their first-hand experiences, including:

• Marc Andreessen, co-founder and general partner at Andreessen Horowitz
• Kent Beck from Facebook, expert on product development, and a creator of Agile programming
• Cindy Alvarez, head of user experience and product design for Yammer (a Microsoft company)
• Steve Blank, serial entrepreneur, author, lecturer at Stanford
• Catherine Bracy, Code for America’s director of organizing and engagement
• Eric Ries, author of The Lean Startup

While knowledge about the science of entrepreneurship has gone global, startup ecosystems are always local. Come join us for a casual networking evening in the inspiring atmosphere of a location yet to be disclosed to watch, learn and discuss how to use the Lean Startup principles effectively.

This is the only Lean Startup livestream in Denmark; it is free of charge and open to the public but requires registration via Eventbrite here: http://www.eventbrite.com/e/copenhagen-goes-lean-startup-conference-2013-tickets-9583310941

Join the discussion on twitter by following @LeanCPH and using hastags #LeanStartupCPH or #LeanStartup.

Merry christmas to all of you..

Best Regards
– your organizers

Lean Startup CPH hostede også konferencen live sidste år, hvor de livestreamede sammen med Silicon Vikings. Streamet udbydes åbent til samarbejdspartnere overalt i verden, og i år blev Lean Startup CPH valgt som partner. Andreas fortæller os mere om aftenens event og hvorfor du skal dukke op i Republikken i aften:

“I år bliver det dog ikke et live-stream, men i stedet et “best of” event, hvor vi udvælger nogle af de mest interessante speaks fra conferencen, som varede et par dage, som vi så viser på stor skærm hos Republikken.”

“Folk skal møde op hvis de vil inspireres. Communitiet omkring Lean Startup bevægelsen tæller nogle af verdens dygtigste iværksættere, innovatører og investorer, og LS conferencen er et af de få steder i løbet af året, hvor de alle mødes og deler ideer omkring produkt -og forretningsudvikling, samt omkring hvor de tror at verdenen er på vej hen.”

“Dertil er jeg sikker på, at der dukker masser af spændende mennesker op i aften på Republikken, så det kan være en oplagt chance for at finde sin kommende cofounder, eller måske bare udbygge sit netværk.”

Trendsonline glæder sig til at se deres opsamling på dagens streamede konference!

Skriv et svar