Arkiver

BusinessNyheder

Trustpilot får tæt på 140 millioner i ny investering

Trustpilot får et trecifret millionbeløb i en ny investeringsrunde, og slår dermed den danske rekord med den største investering nogensinde. I denne serie C runde deltager de tidligere investorer SEED Capital, Index Ventures og Northzone samt den nye investor DFJ Esprit i London.

“Vores unikke tekonologi der skaber forbindelsen mellem en forbrugers køb og deres anmeldelse på sitet, gør at vores anmeldelser er uovertrufne, udtaler Peter Mühlmann

Trustpilot og Peter har ramt ned i en trend, der var på vej. De så hullet i markedet, og som nogle af de første der begyndte at skrive om Trustpilot, har vi fulgt deres rejse fra en lille lejlighed i Aarhus til en snarlig børsintroduktion. I dag vækster de med over 2.000 nye websites, der gør brug af Trustpilots teknologi.

“Vi er glade for, at vi kan hjælpe Trustpilot med at accelerere deres vækst bl.a. i USA, og med det fundament Trustpilot har lavet, så har de etableret et solidt fundament til at blive den globale defacto standard for forbrugeranmeldelser”, siger Krishna Visvanathan, der er partner i den nye investor DFJ Esprit

Hos SEED Capital kan man kun endnu engang gå med armene hævet over hovedet og dette beviser ifølge Lars Andersen der er General Manager hos dem at Trustpilot kommer til at gå hele vejen.

“Trustpilot er et eksempel på en case, hvor vi tager dem fra en tidlig investering frem til en Serie C, hvor det giver dem mulighed for at udnytte det enorme potentiale, der findes i Trustpilot konceptet og i markedet”, siger Lars Andersen, og fortsætter

“Peter Mühlmann har gjort et fantastisk job, og jeg er sikker på, at han tager dem hele vejen.”

Her fra redaktionen skal der lyde et rigtig stort tillykke, og vi håber på, at denne succes kan smitte af på det danske startup miljø generelt.

Opdateret: 12:32