Arkiver

Nyheder

Dansk serieiværksætter launcher Europæisk succes i DK

Sundhedsapp

En helt ny app med navnet ’Clue’ lanceres nu på dansk i Apple App Store. Appen er ikke kun den mest præcise app for kvinder til at holde styr på deres cyklus – den er også den bedst designede.

”I en verden, hvor ’du er, hvad du måler’, og hvor vi alle jævnligt tæller kalorier og måler løbeture

på vores apps, eksisterer der et overraskende magert udvalg af high-tech redskaber designet til at støtte kvinder i at forstå deres cyklus og deres fertilitet,” – forklarer Ida Tin, dansk serieiværksætter og grundlægger af Clue.

Ida Tin har taget konsekvensen og produceret Clue, en veldesignet app for kvinder, der holder styr på cyklussen, og som fra i dag er tilgængelig i den danske Apple App Store. Clue fungerer ved let og hurtigt at indsamle essentiel information omkring cyklus. Clue giver omgående kvinden visuel feedback, som hjælper hende med at være på forkant med sin cyklus.

Ida-TinAppen har et friskt, rent designsprog uden genrens stereotypiske brug af lyserød og blomster og med en brugeroplevelse, der er optimeret for hurtig dataindsamling af alle de vigtigste aspekter af kvinders cyklus.

Det mest bemærkelsesværdige er, at appen lærer brugerens unikke fysiologiske mønster at kende og tilpasser den underlæggende algoritme herefter.

”Tracking apps for kvinders cyklus er den næststørste kategori inden for sundheds- og livstils-apps og bliver downloadet i millionvis verden over – nu får de danske kvinder også den mulighed med deres egen app,” siger Ida Tin, CEO i Clue og fortsætter:

”Vi giver kvinder – og deres partnere – en måde, hvorpå de ikke kun kan holde styr på deres cyklus, men også data, der kan lære dem om cyklussen, uanset hvad deres planer er. Med real-time data omkring cyklus og fertilitet kan en kvinde virkelig forstå og tage styringen over denne vigtige del af sit liv.”

Clue har 4,5 stjerner i gennemsnit i Apple App Store. Appen blev lanceret på engelsk i juni sidste år og er siden da blevet downloadet mere end 100.000 gange af brugere fra hele verden. Clue planlægger at frigive appen i yderligere ti sprog i løbet af 2014.

Clue er en start up, grundlagt og ledet af danske Ida Tin, med base i Berlin. Clue har designet og udviklet appen Clue, der blev lanceret på engelsk i juni 2013. Clue er blevet kaldt den mest brugervenlige og veldesignede app i sin kategori. Clue er på nuværende tidspunkt ved at udvikle ny teknologi, som har til formål at bringe et alternativ til de eksisterende familieplanlægningsmetoder på markedet.

For mere information se www.helloclue.com eller følg @helloclue på Twitter.

 

2 kommentarer

Skriv et svar