Arkiver

Nyheder

Danske Labster vinder global iværksætterpris

Labster, som har skabt et virtuelt forsøgslaboratorium, løb med æren og den store pengepræmie til verdens største platform for online arbejde, Elance Global Big Idea Startup Competition.

Det danske startup Labster, som er lokaliseret i Founders House blev forleden kåret som vinder af Elances Big Idea Startup Competition i DARE2mansion i København, se den officielle video fra eventen her eller i bunden af denne artikel. Trendsonlines founder, Daniel Laursen var med som dommer og udtaler:

“Labster har et meget spændende produkt og er i et marked, der boomer. Personligt tror jeg på, at dem skal vi nok komme til at høre meget mere til den kommende tid, “

0f795e1

Elance Global Big Idea Startup Competition

D. 7. februar blev den globale konkurrence så afholdt online og på samme tid i både San Francisco, Chicago, New York, London, Berlin og Melbourne.

Labster løb endnu engang med finalesejren, denne gang på 10.000 dollars til at ansætte specialiserede softwareudviklere fra Elances online service, hvor tre millioner freelancere i over 170 lande tilbyder deres arbejdskraft.

”Vi vil bruge præmien på at løfte vores platform til et nyt niveau ved at implementere analysemuligheder og feedback til de studerende og underviserne. Det kræver specialister med kompetencer, som vi ikke selv besidder internt, og som vi normalt ikke vil have økonomi til at ansætte”, siger Labsters stifter og CEO, Mads Tvillinggaard.

Elance har oprettet konkurrencen, da startups ofte har mange vanskeligheder, forklarer Kjetil Olsen, Vice President International.

”Virksomhedsopstart er en stor udfordring, og mange gode ideer når aldrig ud over rampen på grund af manglende ressourcer. Denne konkurrence giver iværksættere de nødvendige ressourcer til at realisere deres gode ideer”

Trendsonline ønsker tillykke og ser frem til at følge Labster på deres rejse. Fik du ikke læst artiklen om Elance BIG IDEA Startup Competition i DARE2mansion, kan du læse den her.Og derfor vinder Labster også muligheden for at pitche deres idé til Dan Marriott, Managing Partner at Stripes Group – en førende amerikansk venturekapitalist.

Event Video – Elance Big Ideas Competition in CPH from DROBE – your digital wardrobe on Vimeo.