Arkiver

Nyheder

Flextown får million i investering

Fremtidens visitkort Flextown får en million kroner i investering fra tidligere Ernst&Young CEO, Per Møller gennem firmaet Birchstream.

”Vi kan tage den lange vej ved at blive i Skandinavien og rykke, når vi kan finansiere det selv eller få et kapitalindskud og åbne det amerikanske marked med det samme,” sagde den ene co-founder Mikkel Christiansen tilbage i september til Trendsonline.dk.

USA satsning
Nu har Flextown to år på bagen og har nu modtaget en funding, der kan hjælpe dem et godt stykke videre. Da vi skrev om dem sidst, havde de lige åbnet et kontor i New York. De valgte New York på grund af det boomende iværksætter-fokus, og fordi det var der, deres primære testsegment, reklamebureauer, var bredest repræsenterede. Og denne satsning har nu båret frugt, efter de har landet en investering fra Per Møller.

”Vi er nået til et punkt, hvor tidspunktet for funding er det helt rigtige. Vores B2B-produkt har fået god respons, og vi er ved at have skabt en god base i Skandinavien. Nu skal vi accelerere vores vækst på indeværende markeder og så småt begynde at åbne op for nye”, udtaler CEO & Co-Founder, Oliver Vassard til Trendsonline.dk

En hypotese blev bekræftet
Da vi skrev om dem sidste år, spurgte vi ind til teamets drømme og håb for fremtiden. Drengene undrede sig over, hvorfor man ikke præsenterer sig selv på en mere tidssvarende og smartere måde, som omfavner dagligdagens behov for networking og personlig promovering. Derfor startede de Flextown, og de har nu fået bekræftet, at der rent faktisk er et marked for deres digitale visitkort – og samtidig er der nu også en investor, der tror på det ligeså meget, som de selv gør.

”Flextown har opbygget en solid forretningsmodel, som er let skalérbar. Ser man isoleret på det digitale visitkort som produkt, er der tale om en innovativ og omkostningsbesparende service med tydelige fordele for de virksomheder, som vælger at udskifte deres traditionelle visitkort”, udtaler Per Møller

Vi ønsker Flextown tillykke med investeringen og vil følge deres udvikling løbende.