Arkiver

Nyheder

Earlybird.dk blåstemples af nyt samarbejde med Politiken

Den københavnerbaserede virksomhed Earlybird.dk, som gennem de sidste par år har sendt over 50.000 madglade danskere ud på nogle af hovedstadens bedste restauranter, går i dag i luften med et samarbejde mellem dem og Politikens Hus.

Trendsonline har tidligere skrevet om earlybird.dk, som tilbyder billige last-minute spiseoplevelser til deres kunder. Se hvad vi skrev her. De indgår nu samarbejde med politikens IBYEN.

EarlyBird, ​der tidligere har vundet iværksætterprisen som Årets Vovehalse af IVÆKST, har sammen med deres 60 samarbejdsrestauranter, siden 2011 arbejdet for at skabe gode spontane spiseoplevelser med 1/3 skåret af prisen.

Med overbevisningen at pris og kvalitet skal følges ad, bliver de nu et fast element i Politikens IBYEN-forbrugerguide.

”Det er en blåstempling af vores iværksættervirksomhed, at Politiken vælger at satse på os som samarbejdspartnere og synes, at vi har et interessant koncept, som de ligeledes ønsker at tilbyde deres læsere,” siger Brian Köster, som er en af de to ejere af Earlybird.dk.

“Vi håber, at vi via samarbejdet med Politiken kan løfte virksomheden til næste niveau og få endnu flere kvalitetsrestauranter med på Earlybird.dk. På den måde kan vi tilbyde et endnu bedre produkt til vores brugere,” uddyber han.

EarlyBird_karmasushi

I december 2013 indgik Earlybird.dk samarbejde med en række restauranter i Nordsjælland, bl.a. Tisvilde Bistro og den franskinspirerede Restaurant GOSP i Skodsborg. Nordsjælland er første ryk i en fremtidig ekspansion og flere danske storbyer er på tegnebrættet hos Earlybird.dk.

“Når Early Bird starter op i Århus i løbet af foråret, er det selvfølgelig en fordel at have Politiken i ryggen,” siger Brian Köster, som glædes over den stigende interesse for Early Bird.

 

Faktaboks
Bag konceptet står Brian Köster & Martin Aleth
Early Bird samarbejder med mere end 60 restauranter
Sep 2011: Early​bird.dk lanceres
Dec 2012: Vinder IVÆKST prisen Årets vovehalse
Nov 2013: Early Bird lanceres i Nordsjælland
Feb 2014: Indgår samarbejde med Politikens IBYEN

Skriv et svar