Arkiver

Nyheder

TOP 50 webshops i Danmark – hjælp os!

Vi har hos Shopsonline valgt, at vi vil lave en top 50 over de største og bedste webshops i Danmark, da vi ønsker at dele de mange spændende iværksætter historier med jer. Vi har naturligvis kendskab til en del, men vi har brug for din hjælp!

Hvilke webshops mener du er værdige til en plads på vores top 50? Hvilken iværksætter historie ville du synes var interesant og inspirerende at læse om? Der er ingen grænser for hvad du må og ikke må skrive på listen – du kan i nedenstående form skrive navnene (og evt. webadresserne) på de danske webshops du mener gør et fantastisk stykke arbejde. Du kan skrive alle de navne på som du lyster, og om en rum tid vil vi offentliggøre en liste over de webshops som I mener bør have en plads i rampelyset. Vi håber du vil hjælpe os!

//Shopsonline

Skriv et svar