Arkiver

Nyheder

Eva Kruse fra DAFI får bestyrelsespost hos Miinto Group

Foråret har så småt justeret på varmegraderne, og det er tid til forandringer. Miinto Group har gjort et tiltag, som involverer en bestyrelsepost, en modebranchedronning og et ønske om en fremtid fuld af vækst

Den succesfulde og støt voksende e-handelsplatform, Miinto.com, har fået nyt bestyrelsesmedlem, som starter primo marts 2014, det skriver PRD Agency i en pressemeddelse nu til morgen. Det er den anerkendte og højt profilerede Eva Kruse, Adm. Direktør i Danish Fashion Institute, som får en plads rundt om bestyrelsesbordet. Den øvrige bestyrelse og Miinto’s ledelse, synes positive og begejstrede for Eva Kruses indtræden.

Group CEO Morten Larsen, glæder sig til fremtidige samarbejder med Eva Kruse, og er glad for at kunne tilknytte en så væsentlig kapacitet fra den samlede danske modebranche til Miinto:

[quote_box_center]”Eva Kruse er en central og højt respekteret modebrancheprofil i både ind- og udland. Hun har været med til at tegne dansk modes succes udadtil siden 1990’erne, har et solidt netværk og ikke mindst et stærkt kreativt samt strategisk knowhow. Vi ser frem til at gå i dialog med Eva omkring Miinto’s udviklingspotentialer, hvor vi vil arbejde på at få en endnu mere udbygget fashion dimension til vores forretning og i højere grad skabe en treenighed mellem brands, butikker og slutbruger.” – Morten Larsen, CEO Miinto Group[/quote_box_center]

Med Eva Kruses virke ved Miinto Group, får hun en aktiv rolle i at skulle fortsætte den gode udvikling, som Miinto op og indtil nu har gennemgået. Derudover får hun indsigt i en del af modebranchen, som udover at sidde på store markedsandele i Fashion-regi, også har en stor betydning for mode generelt.

[quote_box_center]”Jeg er meget glad for at blive en del af Miinto’s bestyrelse, og synes det er virkelig spændende at komme tæt på virksomheden, som jeg har fulgt på sidelinjen i en række år. Markedet for shopping på nettet har langt fra udfoldet sit potentiale endnu, og i modebranchen er der store forventninger til, at væksten skal findes her. Jeg glæder mig til at udvikle forretningen, tiltrække de rigtige brands og samtidig lære en masse nyt og få mere viden om forbrugeren” Eva Kruse, Adm. Dir. DAFI[/quote_box_center]

Der er flere der glæder sig, og Group COO og co-founder af Miinto, Konrad A. Kierklo, er glad for den nye bestyrelseskapacitet og ser frem til et godt samarbejde med Eva Kruse:

[quote_box_center]”Miinto vil på sigt ikke kun være ren e-commerce business, men ’go-to’ sitet inden for mode og livsstil. Jeg ser frem til samarbejdet med Eva, hvor vi kommer til at udbygge vores koncept, så vi bliver inspirationsskabende kombineret med at kunne udbyde de produkter , som kunder i dag eftersøger i e-commerce.” Konrad A. Kierklo, co-founder og Group COO Miinto.com[/quote_box_center]

De seneste år har Miinto Group vækstet stærkt, og har med over 3 mio. besøgende om måneden lagt sig op på siden af de store internationale brands i samme produktfelt.

Med en erfaren og yderst professionel kvinde om bestyrelsebordet, ønsker Shopsonline tillykke til Eva Kruse og Miinto Group.

Skriv et svar