Arkiver

Nyheder

Tweakker indgår global aftale med Lebara

Internet of Things

Tweakker og Lebara har offentliggjort at de fremover vil samarbejde om, at levere nemt og sikkert internet til Lebaras kunder verden over.

Det betyder, at Lebaras kunder fremover vil blive opsat til mobil data via Tweakkers MVNO cloud service og mobile applikationer. Ud over Tweakkers connectivity software giver aftalen også Lebara adgang til nogle af Tweakkers nyeste produkter bl.a. en device intelligence service, som giver mobiloperatøen en komplet analyse af deres kunders mobiler, som kan bruges til at målrette markedsføring til den enkelte kunde.

Dennis Juul PoulsenLebara og deres kunder får også adgang til Tweakkers cloudbaserede troubleshooting service, som er en slags selvhjælpsguide til mobilejeren i forbindelse med generel opsætning af smartphones.

Det er en kæmpe deal for Tweakker, som bliver en del af Lebaras otte MVNOer i Europa og Australien.

Tweakker’s CEO, Dennis Juul Poulsen tilføjer: “This International Agreement with Lebara truly reflects the full expertise and mobile technology of Tweakker and represents a key technology enabler for the mobile operator to meet its growth objectives.”

Trendsonline ønsker tillykke med aftalen og glæder os over at se en dansk startup få succes i det store udland.

Læs, hvad vi tidligere har skrevet om Tweaker her:

Tweakker afslører overraskende boost på Mobile World Conference.

Danske startups har medvind på Mobile World Conference.

Tweakker udnævner Sune Sonne Andersen til ny CPO.

Tweakker sætter kursen mod Kina.

Podcast #107 – Interview med Dennis Juul Poulsen – Tweakker.

Skriv et svar