Arkiver

E-handelNyheder

Nethandel skal redde dansk skokæde

Børsen.dk offentliggjorde d.17/3-2014 Shoe-D-Visions historiske underskud.

Danmarks største skokæde Shoe-D-Vision, som driver 136 butikker under navnene Skoringen og Zjoos har netop offentliggjort deres regnskab, og resultatet var iøjenfaldende. 77 mio. kr. kunne Shoe-D-Vision se sin omsætning falde fra 2012 til 2013.

Skokæderne Skoringen og Zjoos, skal sikre sig bedre økonomiske resultater i fremtiden gennem en ny satsning inden for nethandel. 2013 var året hvor den danske nethandel eksploderede, helt præcist handlede danskerne for 69 millarder kroner viser en analyse fra Dansk Erhverv. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse at skokæden Shoe-D-Vision har valgt at satse på online handel.

Virksomheden har igangsat en cross channel løsning, som skal gøre det muligt at dække kundernes behov, uanset hvor de ønsker at handle. Altså at kunden skal have samme oplevelse ligemeget hvor de vælger at interagere med virksomheden.

Claus Thrane understreger dog, at en del af forklaringen på tilbagegangen i omsætningen skyldes, at Shoe-D-Vision har skåret i antallet af butikker fra 260 i Danmark og Norge til nu 220 butikker. Shoe-D-Vision forventer at være tilbage på sporet næste år med et overskud på 5-6 millioner kroner.

Kilde: Børsen.dk

Skriv et svar