Arkiver

Nyheder

TinyRocketLab — Gør klar til SEO-takeoff

Det nordjyske startup Opfart.dk arbejder på at skabe et nyt SEO-værktøj til dig, der vil med raketfart til tops på Google. Det hedder TinyRocketLab og tager raketfysikken ud af søgemaskineoptimering.

TinyRocketLab finder SEO-hullerne i dit website – så du slipper for det tinyrocketlab
Der er mange sjove ting ved at være med i en startup. Søgemaskineoptimering er ikke nødvendigvis en af dem. Har du det som mig, så er det en af de ting, der gerne må gøres så nemme som overhovedet muligt. Faktisk ville det passe mig bedst, hvis søgemaskineoptimeringen var helt automatiseret. Det virker som om, det er samme mål Opfart.dk har med deres nye SEOværktøj TinyRocketLab.

“Målet med TinyRocketLab er at lave et værktøj, som kan gøre SEO tilgængeligt for alle – og ikke bare andre SEO konsulenter. De fleste værktøjer på markedet er enormt specialiserede. Vi forsøger derimod at lave SEO-branchens schweizerkniv.”

Hvem er raketbyggerne? Per Allerup TinyRocketLab

Opfart.dk blev startet af Per Allerup (til højre) i 2010 under navnet SEOnord. Siden navnet blev skiftet, er der også kommet en ny partner ombord, nemlig Anders Pedersen (nede til højre). TinyRocketLab udsprang som et sideprojekt af Opfart.dk, men er i dag en stor del af de to partneres hverdag.

“I 2010 startede jeg min SEO-konsulentvirksomhed Opfart.dk. Mit arbejde med andres SEO-værktøjer lod meget tilbage at ønske, så i 2013 blev Anders Pedersen ansat på projektet TinyRocketLab. Han er siden gået ind som partner og i dag er vores hovedfokus på at sikre, at TinyRocketLab bliver det værktøj vi selv vil bruge.”

Anders Pedersen TinyRocketLab
Hvorfor skal du bruge TinyRocketLab?

Opfart.dk vil med TinyRocketLab skabe det bedste SEO-værktøj. De bygger på erfaringer og viden om, hvad kunderne har brug for:

“Mit udgangspunkt har været arbejde med SEO-optimering for kunder igennem Opfart.dk. Det vil sige, at jeg, siden vi satte den allerførste beta af TinyRocketLab i drift i august, har brugt værktøjerne internt overfor egne kunder. Det giver jo nogle helt fantastiske muligheder for at se, hvad der er brug for, og hvad der bare er overflødigt.”

Så har du sjovere ting at tage dig til, end at dykke helt ned i søgemaskineoptimeringen af dit website, så er TinyRocketLab måske værktøjet, der kan gøre din hverdag lidt sjovere?

2 kommentarer

  • Og det er faktisk blevet et rigtigt fint værktøj. Jeg bruger det på JUF.dk og er begyndt at tjekke det med jævne mellemrum. Cadeau for at have skabt noget fra bunden af!

  • Jeg er lige blevet introducereret til Tinyrocketlab.com og er netop i skrivende stund ved at sætte mig ind i anvendelsen og de mange muligheder. Det lader umiddelbart til at være helt genialt, så glæder mig til at reservedele.nu får stor gavn heraf 🙂

    Mega sejt at de er udviklet af nogle danskere i øvrigt- good job!

Skriv et svar