Arkiver

Nyheder

Delbetalinger giver højere konvertering

Delbetalinger skaber bedre konverteringer og det danske startup ViaBill, som vi interviewede tilbage i december, tilbyder netop denne service. Shopsonline.dk lancerer nu et samarbejde med Viabill, for at hjælpe webshopejere og andre med en betalingsgateway, der kan skabe endnu bedre forretning.

Et samarbejde, der skal gøre webshopejere endnu mere opmærksomme om ViaBill og det potentiale, der kan opnås gennem deres mulighed for delbetaling.

“Delbetalingsløsningen er ikke så udbredt i Danmark endnu, men der ses en synlig optimering på konverteringen gennem denne type løsning hos os. Efter vi har taget det til os, har vi fået flere og højere transaktioner,” fortæller John Wencer fra Marjoe.dk og er en af de glade brugere af delbetaling.

Du kan se mere på www.viabill.com og husk at bruge Shopsonline.dk promotionkoden “Shopsonline.dk” – og få en markant rabat.

Hør podcastet med Jan Lytje Hansen fra Viabill her.

Skriv et svar