Arkiver

E-handelNyheder

BodyMod: kropsudsmykning fra dag til dag

Der findes mange leveringsordninger og distributionssystemer at vælge imellem, men webshops gør klogt i, at fokusere på leveringen mere end på indpakningen.
Shop.BodyMod.dk kender deres produkt og deres kunder, og levere til tiden.

Piercinger, stretches, branding, dermals og tatoveringer – kropsudsmykning bliver i dag dyrket og afprøvet mere end nogensinde. Der findes tattooshops og piercingstudios i hver en by, og der er frit lejde for selviscenesættelse. I takt med den stigende interesse for kropsudsmykning, opstår forums og informationssites om netop udsmykninger. BodyMod.dk er et af disse forums, og har siden 2005 rådgivet og informeret forbrugerne om alle aspekter i kropsudsmykning, og fem år senere blev en tilhørende webshop lanceret.

Erfaringsdygtige og involverede
Den 18. januar 2010 blev Shop.BodyMod.dk lanceret og åbnet for de hungrende og hullede forbrugere. Webshoppen tilbyder alt i kropsudsmykning og pleje af samme, og har et yderst omfattende produktsortiment.

[quote_box_center]”[..]BodyMod.dk Shop er i dag en rigtig fuldblods-webshop, med alt hvad det indebærer. Herunder 5 ud af 5 stjerne på Trustpilot, godkendelse af PBS/Nets, samt Euroline til modtagelse af Dankort, Mastercard, VISA, VISA Electron og Maestro, live kundservice via chat, telefon og email, flere tusinde forskellige piercingsmykker og et komplet informations-website med alt om piercinger.” Shop.BodyMod.dk[/quote_box_center]

Konceptet begyndte som en hobby, og teamet bag BodyMod startede i sin tid ud med 3 partnere, i dag sidder der to tilbage. Virksomheden tæller to fuldtidsansatte, lidt deltids og en masse frivillige. Fokus er fuldt sat på kropsudsmykning, men kundeservice og leveringsgaranti fylder mindst ligeså meget, hvis ikke mere.

Øverst på BodyMod’s webshop, sidder et nedtællings ur og minder kunden om, hvor lang tid der er tilbage af købetiden, hvis kunden ønsker afsendelse samme dag. Webshoppen har live support, chat og kontaktinformationer står klart og tydeligt.

Skærmbillede 2014-03-26 kl. 09.53.07

Good things comes in small packages
Produkterne i shoppen fylder ikke meget i størrelse, og grundet den lille volumen er det muligt at distribuere forsendelser med brevpost. Fra første færd benyttede BodyMod sig af denne distributionsløsning, og kan klart se fordelene ved metoden.
[quote_box_center]”Det er en hurtig, billig og fleksibel løsning, som gør det muligt at få lørdagsomdeling uden ekstra beregning samt aflevering af pakker søndag til levering mandag” siger Janus Christensen, Co-founder BodyMod.dk[/quote_box_center]
For at benytte leverancesystemet, skal webshops og virksomheder benytte sig af Post Danmark.
Post Danmark har monopol på brevpost i hele Danmark, og for, at de skal få lov at bevare denne monopol, er der nedsat et reglement, der skal opretholde kvaliteten af leveringen.

Lange fingre og gamle frimærker
Monopol-reglementet stadfæster blandt andet, at mindst 96% af den samlede post skal leveres indenfor de lovede rammer, således forsendelsen når frem i rette tid til rette modtager. Dette er dog ikke altid mærkbart, og statistikker siger, at hele 2% af den samlede postmængde, aldrig når frem til modtageren og ”forsvinder”.

Posten går altså tabt på den ene eller anden måde, om den falder ud af en posttaske eller ned bag et sorteringsbord, vides ikke. Desværre findes der historier om, at nogle af Post Danmarks ansatte har for lidt for lange fingre på jobbet. Dette er en ærgerlig tendens, som BodyMod har måtte gardere sig imod.
[quote_box_center]”Vi er blevet nødt til, at bruge mere og mere anonyme breve når vi afsender vores produkter. Vi skriver ikke, at brevet er afsendt fra BodyMod.dk, men fra BMS, derved kan vi ligeså godt afsende kedelige breve, og ikke piercingsmykker og stretch-kits. Vi har prøvet at bruge gamle frimærker, så brevet fremstår ikke-virksomhedsorienteret, og det har vist sig succesfuldt, at mange færre rapsede vores post.” siger Janus Christensen.[/quote_box_center]
Det er virkelig ærgerligt, at virksomheder og webshop der benytter sig af et monopoliseret leveringssystem, skal tage disse former for hensyn. Når foranstaltningerne så er foretaget, fungere distributionen effektivt og det kan betale sig med denne type leverance.
[quote_box_center]”Det kan helt klart betale sig. Det er en kæmpe gevinst for os at kunne spare så mange penge på transporten. Uden de lave omkostninger ville der ikke være nogen fortjeneste tilbage på produkterne.” siger Janus Christensen[/quote_box_center]
BodyMod er både leveringsdygtige og har gode tal på konverteringsraten, som indikere, at distributionen, trods lange fingre og rapserier, er optimal for deres type webshop.
[quote_box_center]”Vores hurtige levering er nok vores vigtigste USP. Vi slår derfor også meget hårdt på den og gør det tydeligt for alle der besøger vores side. Vi kan se, at når vi tilbyder 1-dags levering i stedet for 2-dags, er der en markant forskel på konverteringsraten på hele 20%, så det vores hurtige levering gør enormt meget” tilføjer Janus Christensen.[/quote_box_center]

Der er styr på kundeservicen og den er i top, produktsortimentet er holistisk og der mangler ikke noget og leveringen er sublim. Til os med hang til kropsudsmykning, findes her en pakkeløsning.

Skriv et svar