Arkiver

Nyheder

Podio lancerer mere brugervenlige funktioner og nyt logo

Podio lancerer i dag Podio ‘Creator’release, en ny mere brugervenlig udgave af det Podio, vi allerede kender. Fredag i sidste uge blev det nye Podio, et nyt logo og de nye features præsenteret til et pre-launch event på Il Buco i København.

jon froda“Give a hand to the Podio users!”

Sådan lagde Jon Froda, Co-Founder i Podio, klappende ud fredag aften sammen med alle de medlemmer af Podio-teamet, der var til stede i de hyggeligt dunkle omgivelser på Il Buco.

“Podio is a user-driven company. Podio works like you,” sagde han og fortsatte med en fortælling om Podios opståen i et kælderlokale i København.

Nyt logo og nye features

Nyt logo, hvorfor? Det spurgte vi Aaron Bateman, Creative Lead, om.

“The new logo is part of the streamlining directives from Citrix Systems, the company that bought Podio in 2012,” forklarer han og fortsætter: “and it fits perfectly with the launch of the development of Podio usability and development.”
Podio new logo
Podios nye og mere brugervenlige features, som gør det hurtigt og nemt at oprette og tilpasse app’en til det specifikke behov, der er, tæller blandt andet muligheden for at ændre i en app direkte i opgaven – en feature som gør hele arbejdsprocessen meget hurtigere og lettere. Vi har her på redaktionen haft mulighed for at prøve det nye Podio ‘Creator’ release, og vi kan kun give vores applaus til denne funktion, som giver os muligheden for hele tiden at optimere vores arbejdsredskab uden at skulle frem og tilbage mellem redigeringsmodulet og app’en. Alle Podio-brugere kan skrive under på dette!

Michael DeanThe Voice of Podio

Alle de nye muligheder blev vist frem af Michael Dean – aka The Voice of Podio. Har du nogensinde set en Podio tutorial video? Så er det sikkert Michael Deans stemme, du har hørt.

Michael Dean gjorde opmærksom på, at det nye Podio gør det meget nemmere at komme rundt på Podio og giver markant hurtigere skift mellem de forskellige dele af workspaces – faktisk skulle det nu være dobbelt så hurtigt, forklarede Frontend Developer, Daniel Pouzemski til de interesserede tilhørere.

Det nye Podio bliver implementeret til alle Podio-brugere over den næste tid.

podio pre-launch

Podio pre-launch 1

Podio pre-launch 2

Podio pre-launch 3

Få et overblik over det nye Podio ‘Creator’ release her:

More power to you: The Podio Creator release from Podio on Vimeo.

1 kommentar

Skriv et svar