Arkiver

Nyheder

Udlejere i Aalborg er ligeglade med rengøring

Når man i Aalborg snakker om rengøring er det ikke den samme slags grundige rengøring, som de snakker om i København. Det har nemlig vist sig, at 25 % af udlejerne i Aalborg ikke sætter renligheden ligeså højt på dagsordnen, som udlejerne gør i København.

Når man hos Findroommate.dk skal angive hvor meget man går op i rengøring, og hvorvidt det er vigtigt for en, at lejligheden og værelset er rent, er der stor forskel på hvad brugerne svarer i de forskellige dele af Danmark.

Findroommate.dk matcher værelsesudlejere med boligsøgende på én til én-basis, og har for nyligt lanceret en service, der tillader de boligsøgende at finde sammen i små hold, som i fællesskab kan søge blandt større lejligheder.

Direktør og co-founder Kristian Matthes har tidligere fortalt Trendsonline.dk at denne service udvider det marked, som de studerende kan søge boliger i ved at inddrage lejligheder, som ellers kun ville være tilgængelige for folk med højere indtægter

Lidt snavs skader da ikke – i Aalborg

Ud af 4500 udlejere fordelt over hele landet, viser det dig, at 25 % af udlejerne i Aalborg ikke prioriterer renligheden særlig højt. I Aalborg sætter flere af udlejerne kryds ved ’lidt snavs skader da ikke’ i modsætning til Københavnerne, hvor langt de fleste vælger valgmuligheden ’ren’ og kun 12 % vælger ’lidt snavs skader da ikke’.

Ifølge Thomas Møller, der udlejer et værelse i Aalborg, er det ikke vigtigt for ham om der er klinisk rent eller ej.

”Jeg synes der går en masse tabt, hvis man som roommate kun går op i hvordan lejligheden ser ud og om der bliver gjort rent hver uge. For mig er det vigtigste bare, at vi har det godt sammen og kemien er der. Så skal det hele nok komme af sig selv” siger Thomas Møller og fortsætter med at fortælle, at han derfor heller ikke selv forventer en, der går vildt meget op i rengøring.

Det sociale element vinder over graden af renlighed – i Aalborg

Thomas Møller er bestemt ikke den eneste i Aalborg, der ikke søger en, der er super renlig. Det viser sig nemlig, at 24 % af alle udlejerne i Aalborg har angivet, at deres kommende roommate ikke behøver at være super renlig, hvorimod kun 9 % har angivet dette i København.

”Jeg ved ikke, om vi går mindre op i rengøring, end de gør i København. Men det kan være vi ikke er så snerpede med rengøringen, men går op i andre ting, der er vigtigere, såsom kemien” siger Thomas Møller til spørgsmålet om, hvorfor han tror, det er sådan.

I København er man dog ikke bange for at sætte rengøringen på dagsordenen.

”Vi går selvfølgelig også op i alle de andre ting, så som det sociale, men jeg tror også bare, at vi generelt går rigtig meget op i hvordan vores hjem fremstår. Og for mig er rengøringen bare en stor del af, hvordan mit hjem fremstår.” siger Nicklas Christensen, der fornyligt har fundet en roommate til hans lejlighed i det indre København.

Skriv et svar