Arkiver

Nyheder

Findroommate.dk lancerer ny service

Findroommate.dk med direktør og co-founder Kristian Matthes i spidsen er nu klar med en ny service, som de mener kan øge mængden af tilgængelige studieboliger markant.

Tidligere matchede Findroommate.dk kun værelsesudlejere med boligsøgende på én til én-basis. Hvis en ejer eller lejer havde et værelse til overs i sin lejlighed, kunne han finde en lejer ved at søge blandt boligsøgende profiler på findroommate.dk. De boligsøgende kunne tilsvarende søge blandt de udbudte værelser.

Den nye service tillader de boligsøgende at finde sammen i små hold, der i fællesskab kan søge blandt større lejligheder. Den nye service gør det muligt for brugeren at melde sig interesseret i et værelse i en større bolig. Det samme kan alle andre brugere. Til sidst kan man se de andre, som vil dele boligen med én, og herefter kan man finde sammen og flytte ind i boligen.

“Det kan være vanskeligt at finde en lejer til en fireværelses lejlighed til adskillige tusinde kroner om måneden, og for udlejeren kan det være dyrt at have lejligheden til at stå tom. Så er det jo oplagt at leje den ud til et bofællesskab, men hvordan finder man lige fire studerende, der alle er klar til at flytte på samme tid,” spørger Kristian Matthes og svarer selv: “Det problem har vi løst med vores nye service.”

Findroommate.dk fortæller, at de allerede har mange brugere, som er i gang man at finde sammen i bofællesskaber, og der er mange egnede lejligheder på deres site.

“Den store aktivitet bekræfter os i, at der er et behov. Ved at stille vores nye service til rådighed, sikrer vi, at flere studerende finder en god bolig. Vi mener faktisk selv, at vi udvider det marked, som de studerende kan søge boliger i ved at inddrage lejligheder, som ellers kun ville være tilgængelige for folk med højere indtægter,” siger Kristian Matthes.

Og Kristian Matthes ser et stort potentiale for findroommate.dk i kraft af den nye service. Han mener, at ideen repræsenterer helt nye muligheder for at skalere:

“Vi har haft ideen til dette i mange år, vi har bare aldrig helt fundet den rette vinkel. Nu har vi endeligt fundet en god vinkel, som der dog stadig kan arbejdes på, og der helt klart skal rettes til. Mulighederne er rigtig store for konceptet internationalt, da vi jo tager boliger som allerede er ledige, og på den måde “transformere” dem til studieboliger eller boliger til unge. Eller til folk med begrænset økonomi. Det vil særligt være gavnligt i de store byer i verden, hvor det er svært at finde boliger til unge. Det gør også, at man eksempelvis kan finde sammen med andre “landsmænd” og finde en bolig sammen i New York.” Fortæller Kristian Matthes.

Få historien om findroommate.dk her:

Freeway køber sig ind i findroommate.dk (5. juni, 2012)

Findroommate går på boligjagt i Sverige (1. maj, 2013)

2 kommentarer

Skriv et svar