Arkiver

DebatEventsNyheder

Daniels time-out: We blew the roof off this motherfucker

Daniels time-out, er ,Daniel Laursen, founder af Trendsonline.dk, personlige klumme og personlige holdninger.

Vi gør det fandme godt, vi betyder noget for startups i Danmark og for iværksætteri. Vi er en væsentlig faktor, som Danmark ikke kunne undvære, og der ville være et tomt hul uden os. Det beviste vi igår med et rekordhøjt besøgstal til TechBBQ med tæt på 600 entusiastiske iværksættere, investorer og andre med tilknytning til miljøet.

Vi beviste det ikke ved besøgstallet i sig selv, men mere i de mennesker, der var der. Hvis vi kiggede ned over deltagerne kunne vi ikke finde mange, der er en vigtig del af “familien”, der ikke havde valgt at tilbringe en dag med startup-historier, BBQ og networking. Vi kunne se de aftaler der blev lavet, de connections der blev skabt og alt den værdi vi gav hver enkelt deltager.

En transparent startup historie

Specielt tak til Mette Lykke for at levere en unik og ærlig pitch, man kunne virkelig føle, at hun var der og talte til familien. Dette var ikke endnu et event, nej det var en dag, hvor startupmiljøet fejredes og her åbnede Mette Lykke op for posen og ved at kigge på de lyttende deltagere, kunne man tydeligt se, hvor meget de holdt af denne ærlighed.

Bagende sol

Som undertegnede skribent sagde afslutningsvis på scenen, så måtte vi takke Kirkeweb for den direkte forbindelse til, at vi var “blessed” med det flotteste vejr, man kun kunne have drømt om. Dette blev der også taget godt imod fra deltagerne, der brugte solen som en god hvilepause fra den massive informationsmængde, der kom fra indlægsholdernes munde.

Extra spicy BBQ

Vores Spicy Entreprenuer BBQ, der i år var served by IBM, afsluttede på bedste vis arrangementet og som en af deltagerne sagde efterfølgende, mens han havde taget for sig af både den helstegte pattegris og oksestegen:

“Nu forstår jeg det, BBQ afrunder arrangementet på bedste vis. Det er networking af højeste klasse.”

Morten Storgaard var hurtigt videre indenfor for at tanke endnu en omgang øl fra Morten Strunges brors bryggeri Stronzo Brewing Co., der havde været gavmilde med øllet. Og sammen med den helstegte pattegris var det virkelig den bedste måde at afslutte en celebration day for det danske startup community.

“Det er det bedste tech event jeg har været til nogensinde”, udtalte Steffen Hedebrandt fra Elance efterfølgende om TechBBQ.

Tommy Ahlers bakkede op med en sms senere på aftenen med følgende ordlyd:

“TechBBQ er ved at være et af de vigtigste events i DK. Well done.”

Det har været ekstremt hårdt arbejde og utrolige mange udfordringer er kommet vores vej, men hver og en er blevet tacklet, og vi kom igennem dem. Vi kan ikke takke alle de frivillige nok, alle der har bakket op på den ene eller den anden måde, det har sgu betydet forskellen på at nå til tops eller ikke. Speakerne var fleksible i forhold til programmet, som vi var nødt til at ændre i sidste øjeblik, men fuck det, vi har gjort det, vi har slået et kæmpe slag for de danske digitale iværksættere og kæmpet en kamp for at samle miljøet og i tirsdags lykkedes det fandme.

I den næste periode vil du se Trendsonline-teamet og undertegnede gå rundt med armene over hovederne og føle sig pavesstolte over vore bedrift med TechBBQ 2014 og den enormt gode feedback, vi har fået.

Thomas Jam Pedersen var også vildt imponeret og skrev efterfølgende følgende på Linkedin:

Thomas_comment

Og for at lade sig inspirere af Leonardo Di Caprio fra “The Wolf of Wallstreet”: “We blew the roof off this motherfucker”. Vi ses den 20. maj næste år;)

Skriv et svar