Arkiver

Nyheder

#NSAwards: Årets danske developer hero hev nordisk pris hjem til DK

Jonas Bruun Nielsen, som i sidste uge blev årets Developer Hero i Danmark, har vundet årets Developer Hero i hele Norden ved Nordic Startup Awards i Oslo i aftes. Vi siger tillykke til Jonas og kigger på vinderne i de andre kategorier.

Ud af de syv kategorier til Nordic Startup Awards Grand Finale blev det kun til én dansk vinder, nemlig Jonas Bruun Nielsen, som vandt for sit arbejde med brugtbilsforhandlersitet AutoUncle. Vi siger stort tillykke til Jonas – sejt gået!

Hvem vandt ellers?

Årets Startup blev det islandske startup Plain Vanilla Games, der har lavet mobilspillet QuizUp, hvor du kan konkurrere med andre om mere en 500 emner. Den gratis app er blevet downloadet mere end 20 mio gange siden den blev lanceret i november sidste år.

Et stort tillykke til vores finske kollegaer ArcticStartup og Greg Anderson, der løb med prisen som årets Startup Journalist. Det syv år gamle engelsksprogede site ArcticStartup skriver om startups i hele den nordiske region og kan nu altså prale af at have den bedste nordiske startup journalist på deres hold.

Vindere i de resterende kategorier blev:

Founder of the Year: Carl Waldekranz fra tictail.com, der giver små forretningsdrivende muligheden for at oprette et website.

Best Newcomer: Jumpstarter, en hostingplatform der sørger for alt – undtagen koden.

Best Investor: Lifeline Ventures, som med kapital er med til at skabe startups inden for Sundhed, Web og Spil.

Best Service Provider: FundedByMe, som er en equity crowdfunding platform.

Skriv et svar