Arkiver

BusinessNyheder

Nelly.com gentager sidste sommers pop-up succes

Sidste sommer tog Nelly.com initiativ til en turné i Norden til forskellige byer med en række pop-up stores. Det var en stor succes og denne sommer gentager Nelly successen og besøger en række byer i Sverige, Norge og Danmark. 

Formålet med Nelly’s pop-up stores er, først og fremmest, at kunderne kan købe hjemmesidens sortiment direkte på stedet og derved se og prøve tøjet inden køb. Udover tøjkøb har Nelly dog også en række andre features som finder sted ved disse pop-up stores. Man har blandt andet mulighed for at konkurrere om at vinde et gavekort til Nelly på 10.000 kr, hænge ud i loungen og meget mere.

Derudover tilbyder Nelly i år en ny service, som giver de kunder der møder op mulighed for, at shoppe et meget større udvalg end blot det medbragte tøj. Nelly Beach Express tilbyder nemlig kunderne at shoppe fra hele sitets sortiment og få det leveret til pop-up’en. Bestiller man sine varer inden kl. 12 leverer Nelly varen kl. 18 samme dag i Marstrand, Båstad og København. På de øvrige ordrer der lægges, leveres varen 1-2 dage efter bestilling. Bestiller man med Nelly Beach Express er leveringerne derudover også omkostningsfrie.

“Nelly’s sommerturne sidste år var meget værdsat, og vi ser frem til igen i år at komme ud at møde vores kunder i de forskellige pop-up stores.Vi arbejder altid aktivt på at finde nye måder hvorpå vi kan forbedre vores produkt, og vi håber, at Nelly Beach Express er en tjeneste som vores kunder vil sætte pris på”, siger CEO hos Nelly.com, Magnus Månsson.

Datoer for Nelly Pop-Up Stores:

1.-2. Juli       Marstrand
4.-5. Juli       Kristiansand
10.-12. Juli  Båstad
17.-19. Juli  Visby
24.-26. Juli  Borgholm
8.-9. Aug.     København

summernelly1

Skriv et svar