Arkiver

Nyheder

Organic Basics: Verdens bedste undertøj

Organic Basics undertøj Trendsonline

Økologisk undertøj til mænd. Konstellation kan for nogen virke hørfarvet, og man fornemmer, hvordan det kan kradse, men Organic Basics sørger for nydeligt og enkelt design, god kvalitet og levering til døren.

Alle har det, nogle går op i det og resten tillægger det ikke større værdi end dets praktiske funktion. Undertøj er noget, der jævnligt skiftes ud, men det er ikke noget forbrugeren går op i på samme måde som andre forbrugsvare. Undertøj har ofte lav prioritering hos mændene, men det vil holdet bag projektet Organic Basics gøre op med.

Abonnementstrend

Mobilabonnement, tv-abonnementer, magasin-, avis og bogabonnementer – i dag findes et utal af abonnementstyper, og det er, fordi det er noget forbrugeren kan lide. Det er nemt, automatiseret, og der bliver sørget for, at kunden får sit produkt som lovet. Mange danskere har både Mobil-, Tv- og dagligvareabonnement, og det er denne trend som den unge iværksættergruppe har set muligheder i. Og nu giver de muligheden for at få økologisk undertøj leveret direkte til døren.

Klik videre til vores søster-site Shopsonline.dk og læs mere om det både dansk- og San Francisco-baserede startup Organic Basics, der vil levere økologisk undertøj til alle mænd.

Skriv et svar