Arkiver

Nyheder

Sommerferie: Trendsonline.dk skruer ned for blusset i sommervarmen

Sommeren er for alvor ved at være over os, og de fleste holder fri og nyder solen og varmen. På Trendsonline.dk bruger vi også nogle uger på at samle kræfterne til at skrive endnu flere fantastiske nyheder fra sensommerens danske startupmiljø.

Der bliver mere stille på Trendsonline.dk i julis sommermåneder, hvor vi går ned i blus og sørger for at tanke op til, at der igen kommer run på i august!

I slipper ikke fuldstændig for os, og vi vil forsøge at give jer de mest højaktuelle nyheder sommeren over fra vandkanten.

Det kan jo være, at du selv samler kræfter i juli måned, og skal bruge noget inspiration i form af vores #prøverigen serie med ærlige iværksættere, der fortæller om deres fejl og fiaskoer hen ad vejen? Eller måske noget sommerferielæsning: Winning Without Losing – hent din bog gratis her.

1 kommentar

Skriv et svar