Arkiver

Nyheder

Danske The Cloakroom får millioninvestering og flytter virksomheden til DK

Siden The Cloakroom blev lanceret for et år siden, har tjenesten opbygget en månedlig millionomsætning og 40 arbejdspladser. De to stiftere er danskerne Kasper Brandi Petersen og Asbjørn Jørgensen, der efter en investering på 2 mio. kr. og efterfølgende vækst, nu har sikret sig endnu en investering – denne gang på 9 mio. kr. fra et engelsk ventureselskab og en privat investor.

Med kontor i Amsterdam valgte de to stiftere at starte The Cloakroom op i Benelux-regionen, og ekspanderede så til Danmark i februar i år. På det danske marked er The Cloakroom indtil videre den første og eneste personal shopping tjeneste.

Et visionært team tiltrak investorkapital
The Cloakroom har tidligere fået en mindre investering af den danske iværksætter og investor Klaus Nyengaard(Wahanda, Sekoia m.fl. og tidligere Group CEO af Just Eat), og den nyeste investering på 9 mio. kr. kommer fra det London baserede ventureselskab Connect Ventures og den hollandske iværksætter Kees Koolen (advisor i Uber og tidligere CEO i Booking.com).

Klik videre til vores moderskib Trendsonline.dk og læs mere om hvordan Kasper og Asbjørn fra Cloackroom fik millioninvestering, og om at flytte virksomheden til Danmark.

KasperAsbjoern-564x375

Skriv et svar