Arkiver

Nyheder

Google investerer $100 millioner i Europa

Google åbner op for investering i europæiske startups med etableringen af Google Ventures i Europa.

Den gigantiske internetvirksomhed Google er kendt for sin innovation. Virksomheden arbejder med wearable tech, selv-kørende biler og ballon-drevet internet.

Google Ventures er gigantens investeringsarm, der siden lancering i 2009 har investeret i over 250 startups i en række vidt forskellige sektorer. Blandt de startups, der har nydt godt af Google’s finanser og ekspertise er blandt andre Uber, 23andMe, Optimizely, Parse og Nest.

Europæiske startups i søgelyset

Google har nu afsløret på deres blog, at Google Ventures bevæger sig til Europa med en indledende fond, der besidder 100 millioner amerikanske dollars, svarende til omkring 550 millioner danske kroner.

Her hos Trendsonline følger vi spændt med, hvilke europæiske startups, der bliver de første til at blive en del af Google Ventures porteføljen. Vi håber meget på at se nogle danske stjerner blandt dem.

Læs Googles afsløring på deres blog.

Skriv et svar