Arkiver

BusinessE-handelNyheder

WooCommerce rundede 4 millioner downloads og lancerer 2.2 version

E-handelsplatformen og modulet WooCommerce fejrer i denne uge 4 millioner downloads, og i samme forbindelse bliver der nu taget et endnu større greb om platformsmarkedet.

WordPress-modulet WooCommerce har nu passeret 4 millioner downloads, hvilket får WooThemes, som står bag dette populære model, til at lave en ny version – WooCommerce 2.2. Lanceringen af denne version vil ske i løbet af dette kvartal.

[quote_box_center]WooCommerces vækst fortsætter med at overraske os. I forbindelse med integrationer af niche plugins stiger, ser vi imponerende og kreative implementeringer af online-butikker i alle størrelser, hvilket tydeliggøre platformens muligheder for at skalere i fremtiden. Når 2.2 versionen bliver frigivet, forventer vi en ny bølge af innovative e-handelsintegrationer, som skal ske ved hjælp af vores stærke API, rejsen er kun lige begyndt, siger Mark Forresten, medstifter af WooThemes.[/quote_box_center]

Denne udtalelse kan næsten betragtes som en underdrivelse. I slutningen af februar overgik WooCommerce nemlig Magento, og er ifølge analysefirmaet, BuiltWith efterfølgende blevet den mest eftertragtede e-handelsløsning.

WooCommerce dominerer
Selvom tallene stadig er lidt usikre, så er det dog tydeligt at WooCommerce har placeret sig som e-handlernes nummer 1 indenfor e-handelsplatforme. I februar 2014 blev 11 procent af alt e-handel drevet af WooCommerce, hvilket er en procent højere end konkurrenten Magento, som ligger på de 10 procent. Ifølge den seneste meningsmåling ligger WooCommerce nu på 18 procent, hvor Magento stadig ligger på de 10 procent, hvilket tydeliggøre WooCommerce lyse fremtid.

WooCommerce skal ligeledes på sigt være en af de mest populære moduler til publiceringsplatformen, WordPress. Blandt verdens e-handlere ser det ud til, at WooCommerce vil være den mest populære e-handel løsning. I alt bliver omkring 381.000 webshops drevet med WooCommerce.

[quote_box_center]Vi anerkender, at vores kunders succes afhænger af deres mulighed for at få adgang til de bedste e-handelsværktøjer, der gør onlineshopping sjovt. Med 4 millioner downloads og dertilhørende kundeportefølje, kan vi konkludere at WooCommerce er den foretrukne e-handelsplatform, udtaler Mark Forrester.[/quote_box_center]

Skriv et svar