Arkiver

Nyheder

KirkeWeb indleder sit europæiske korstog

For et år siden skrev vi om KirkeWeb, der gjorde klar til at bevæge sig ind på det europæiske marked. Værktøjet, der i udlandet kaldes ChurchDesk, er nu taget i brug hos nogle af Nordtysklands største kirker. Nu står England for tur i virksomhedens sigtekorn.

KirkeWeb har etableret et kontor i Hamburg, hvorfra de sælger løsningen til tyske kirker. Ifølge virksomheden forventes størsteparten af Berlin at tage værktøjet i brug inden årets udgang.

KirkeWebs produkt er en digital løsning til kirker, der konsoliderer en række administrative opgaver i et enkelt system. Med værktøjet kan kunderne bruge et samlet interface til at tage sig af intranet, hjemmeside, nyhedsbreve, osv.

Det afgørende nye er, at kirkens medarbejdere, frivillige og menighedsråd nu har én fælles platform til at samarbejde. Den indeholder værktøjer, så alle kan gøre deres arbejde lettere og hurtigere. Det gør kirken mere fokuseret på brugerne og det har en mærkbar effekt,” siger Christian Steffensen, founder og direktør hos KirkeWeb.

500 sogne og voksende

Ifølge KirkeWebs hjemmeside bruges værktøjet allerede af 500 sogne. Med 20 % af det danske marked i hus arbejder KirkeWeb nu med at sælge løsningen på det europæiske marked, med indledende fokus på Tyskland og England. De seneste to år på det danske marked har vist sig at være lærerige, og disse erfaringer danner grundlag for ekspansionen.

Vi får hver dag mange nye idéer fra vores kirker og opdaterer KirkeWeb hver måned med nye funktioner. Og det er disse erfaringer fra de danske kirker, som vi nu oplever at kirkerne i Tyskland og England er dybt imponeret over,” siger Christian Steffensen.

Hos Trendsonline.dk ser vi frem til flere nyheder om KirkeWebs europæiske korstog.