Arkiver

Nyheder

Tilmeld dig #ExpertNight Mastering Conflicts

Ved sidste #ExpertNight trak et spændende panel af Scaling konger mere end hundrede gæster til Rocket Labs kontorfællesskabet i Nordvest, og denne gang er vi tilbage i Dare2Mansion, hvor det første event om PR blev afholdt for fuldt hus. Det er nu tredje gang at ElanceOdesk inviterer til #ExpertNight og torsdag den 18. september handler det om at håndtere konflikter.

#ExpertNight eventet byder iværksættere på dygtige paneldeltagere. I København har Elance allerede afholdt to events med interessante historier og råd fra både iværksættere og investorer.

Sidste gang bestod panelet af Lars Ettrup fra Linkfire, Andreas Rasmussen fra Nodes, Martin LeBlanc fra Iconfinder, Jens Reimer Olesen fra Graduateland og sidst, men ikke mindst, Morten Lund. Scaling var på programmet og publikum gik hjem med et panel, der delte ud af deres erfaringer og kom med det ene guldkorn efter det andet.

Et relevant tema om konflikthåndtering

I sidste uge skrev Trendsonline om hvordan netop en udfordring af både de etablerede aktører på et givent marked, samt den danske lovgivning, er, hvad der kendetegner en iværksættervirksomhed, med eksempler fra AutoUncle, der kæmper mod det eBay ejede Bilmarkedet ApS, Drivr’s taxaservice, der bliver jagtet ud af Aarhus, og DinnerSurfer portalen, der så sig nødsaget til at lukke sin service efter bøder fra Fødevarestyrelsen.

Læs hele artiklen om de danske iværksættere der udfordrer dansk lovgivning

Nu er temaet Mastering Conflicts og denne gang er der inviteret fire dygtige og skarpe iværksættere samt en fra den anden side af bordet. Panelet består af Ulrik Laustsen (Bird&Bird), Aleksander Soender (Haxi), Kasper Krægpøth (DinnerSurfer), Cathrine Andersen (Assemblage/Cisco) and Lasse Birk Olesen (Coinify). Der hver især har taget kampen op mod en eksisterende tung industri og er igang med at disrupte og ændre denne.

Torsdag d. 18 September kr. 18.00 hos DARE2mansion
Vermundsgade 13, 2100, København

Panelet vil som altid blive modereret af ElanceOdesk Country Manager for Norden, Steffen Hedebrandt, og herunder er nogle af de emner, som panelet vil tale om:

  • How to win battles against your competitors
  • How to survive the legal struggle that occurs when you disrupt an industry
  • How to make sure your team is alligned in times of change
  • What you do when everything goes wrong
  • How to communicate when times are tough

Der er drinks til alle som har Elance og oDesk brugernavn.

Følg #ExpertNight på Twitter og få nogle af de gode citater og billeder fra aftenen.
Trendsonline.dk følger også op med en artikel fra aftenen med nogle af panelets erfaringer og gode råd.

Video fra sidste gang: #ExpertNight Kings of Scaling

Skriv et svar