Arkiver

Nyheder

Hurra: Shopsonline.dk fylder 1 år

Vores søstersite Shopsonline.dk fylder 1 år i dag. Sisse Melsen, medstifter af sitet, ser tilbage på året, der er gået, det at blive iværksætter, uden det var meningen, og på hvad Shopsonline.dk har opnået indtil videre.

For blot et år siden lancerede vi mediet Shopsonline.dk, som et nichemedie målrettet e-handlere i Danmark. Vi har publiceret langt over 200 indlæg og vi har været rundt i alle hjørner og kanter af det danske land, for at interviewe og suge alverdens viden til os. Rejsen hertil har været alt fra fantastisk til forvirrende, og derfor vil jeg (Sisse Melsen) gerne dele en lille sammenklemt iværksætter historie med dig.

Drømmen om at blive iværksætter, har som sådan aldrig været noget jeg har italesat før jeg egentlig blev det. Jeg hører ofte om iværksættere, som har kendt til deres skæbne fra en ganske ung alder, eller den klassiske udmelding med at være sin egen chef. Det er jo fantastisk, men fremtiden for mig har mere eller mindre altid været ukendt.

Iværksætter uddannelse Vs. Reality

Jeg startede min “karriere” i handelsbranchen efterfulgt af en designteknologisk uddannelse indenfor Branding & Marketing. Efter at have tilbragt 2 år som studerende, en god portion tid og energi i modebranchen, var jeg mildest talt blevet mættet med materielle og ubetydelige værdier, jeg hungrede efter noget der gav mere mening, i hvert fald for mig.

Læs resten af Sisse Melsens indlæg på Shopsonline.dk

Skriv et svar