Arkiver

Nyheder

SCALEit inviterer til bootcamp i Silicon Valley 10-14 november

SCALEit åbner endnu engang op for tilmelding til sin Ignite bootcamp, der denne gang løber over en uge i november. Denne gang er SCALEit programmet ugen 10. til 14. november, og vi vil følge deltagerne tæt. Af Pia Ella Elmegård.

Som deltager på Ignite bootcampen får man feedback om sin startup fra forskellige rådgivere og investorer, lærer at udarbejde sit ét-minuts pitch, udforske Silicon Valleys økosystem og ikke mindst, får man udvidet sit (internationale) netværk.

LeneSchulzeEr din virksomhed skalerbar?

Bag SCALEit står Innovation Center Denmark som holder til i Silicon Valley, og de har om nogen fingeren på pulsen. Tidligere i år afholdt de konferencen #EDUDisrupt, da edtech og digital læring er noget, som de ser trender i USA.

“Vi søger som udgangspunkt teknologistartups med et skalerbart produkt, der som minimum findes i en betaversion eller prototype, og som har fået feedback fra – potentielle – kunder,” forklarer Lene Sjørslev Schulze, Deputy Director i Innovation Center Denmark.

Fremtiden for #edtech i Danmark er skudt i gang.

Find ud af om dit startup har “play” over there

For at deltage i SCALEits Ignite bootcamp er det nødvendigt at ansøge om en plads først. Herefter udvælger SCALEit de iværksættervirksomheder, som vil deltage i Ignite fra den 10. til 14. november i Silicon Valley.

Ansøg SCALTEit Ignite her

Her kan du læse om det seneste SCALEit Ignite program, der lå i september måned og var i samarbejde med TechCrunch Disrupt: Silicon Valley Tech Talk: SCALEit Ignite + TechCrunch Disrupt.

 

Skriv et svar