Arkiver

Nyheder

Verdenskendt hacker kommer til efterårets IT-konference

Efterårets konference byder på mere end 10 af de danske fremadstormende startups, offentlige personligheder med tro på digitalisering, tech-entusiasten Nikolaj Sonne fra DR og en enkelt minister fra Estland! Driving IT er en konference for software- og hardware udviklere, IT professionelle, strateger, direktører, iværksættere og studerende, hvor vi ser nærmere på fremtidens IT.

Den 14. november åbner dørene til Driving IT på Kalvebod Brygge i København, en konference der har fyldt et spændende program med danske og udenlandske talere, som stiller skarpt på fire varme emner: Open Source, Internet of things (IoT), our virtual IT world, Tech & Startups.

Blandt talerne finder du en co-founder af Vivino, Conferize og Airtame, en keynote fra DTU Computing og lektor fra London School of Economics, der fordeler sig i de fire spor, som alle kører over hele dagen fredag den 14. november.

“Jeg kommer med historien om Vivinos vej til success, med titlen “How to disrupt a 7,000 year old industry, while getting drunk” – jeg forestiller mig, at det bliver interessant og underholdende!” siger Theis Søndergaard, medstifter af Vivino.

Få 20 % rabat her

Driving IT er arrangeret af ingeniørforeningen IDA i samarbejde med DanskIT. Dagen handler om at lære mere om IT, få et bredere netværk, og være med til at diskutere både muligheder, udfordringer og dilemmaer, der er i IT-branchens konstante udvikling.

Ved tilmelding har Trendsonline sørget for 20% rabat til dit startup, som du får ved at benytte dette link:

Få 20 % rabat på Driving IT

Kalvebod Bryggge 31-33
1780 København V.

Snowdens ven og verdens farligste hacker – oplev Jacob Applebaum

JacobApplebaum_DrivingITDen amerikanske sikkerheds- og hackingekspert Jacob Appelbaum er en del af kernen i TOR projektet, der arbejder med online anonymitet. Han har både arbejdet med Wikileaks og Edward Snowden, og du kan opleve ham live efter konferencen kl. 18.00.

Husk at scenen med Jacobs Appelbaum kræver særskilt tilmelding, når du har købt din billet. Det koster ikke ekstra, men det er først til mølle.

Læs mere om de forskellige talere og deltag på eventplatformen Conferize.

1 kommentar

Skriv et svar