Arkiver

BusinessNyheder

Den hidtil største danske Kickstarter kampagne besøger Driving IT

Opdatering 13 november: Nikolaj Hviid har desværre meldt afbud til Driving IT

Tilbage i marts formåede BRAGI, med danske Nikolaj Hviid i spidsen, at rejse over 20 mio. kroner på Kickstarter til et par trådløse høretelefoner. Om en uge præsenteres produktet på Driving IT konferencen. Af Halgir Winther Nagata.

The Dash er et par trådløse høretelefoner fra BRAGI. De kan kobles til telefonen og afspille din musik gennem Bluetooth. Du kan også afspille musik uden at skulle have noget ekstra apparat, ved hjælp af Dashs indbyggede 4GB lagerplads, som burde være mere end nok til flere playlister. Udover at levere musik uden kabler, er det en komplett fitness tracking gadget.

Læs også: Verdenskendt hacker kommer til efterårets IT-konference

Måler din krop og performance

Dash måler din performance, gjort op i skridt, distance eller en række andre paramtere. Men apparatet har også en masse sensorer, som måler din krop. Du kan følge med i bl.a. din hjerterytme, oxygen mætning og kropstemperatur.

Det imponerede sæt funktioner, sammen med det stilrene design, har fået knap 16.000 mennesker til at bidrage til Dashs Kickstarter projekt. De har tilsammen givet $3.390.551 USD, lidt over 20 mio. kroner.

Præsenterer Dash på Driving IT

Fredag den 14. november afholdes Driving IT konferencen. Blandt talerne finder du repræsentanter for bl.a. Vivino, Conferize og Airtame. Det er bekræftet, at også BRAGI deltager og viser deres Dash høretelefoner frem. De kommer at fortælle om historien bag udviklingen af Dash, fra idé til ingeniørkunst og finansiering.

Klik her for 20% rabat på Driving IT

Husk, Trendsonline har sørget for 20% rabat til dit startup, hvis du tilmelder dig med linket!