Arkiver

Nyheder

Startup Weekend skaber virksomheder i Aarhus 21-23 november

Det globale fænomen Startup Weekend har også adskillige gange været afholdt i Danmark. Om en måned afholdes et event over weekenden i Aarhus. Af Halgir Winther Nagata.

På Startup Weekend presses deltagerne til det yderste af deres kreative grænser. Efter at have delt sig op i hold, får de nemlig kun 54 timer til at skabe en virksomhed.

Bag dette års Startup Weekend står Navitas, IDA ingeniørforeningen og Microsoft Bizspark. Hertil er blandt andre iværksætterne Lasse Chor og Christian Erfurt på listen over mentorer for de mange deltagere.

Ud med teori – ind med intensivt arbejde

Ingen foredrag og tung teori, men 54 timers intensiv, sjov og udfordrende arbejde med at starte 10 nye virksomheder. Konceptet er ganske enkelt: Vi samler op til 70 idémagere, forretningsfolk, studerende, tech og IT personer og kreative mennesker over en weekend, udelukkende fokuseret på sammen at skabe nye spændende virksomheder.

Denne Startup Weekend begynder den 21. november 2014 klokken 18:30, og fortsætter indtil søndag klokken 21:00. Det fulde program kan ses på hjemmesiden.

Tilmeld dig her

Hvor: Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, Aarhus
Hvornår: 21. november 2014 klokken 18:30
Billetter: Eventbrite

Skriv et svar