Arkiver

BusinessE-handel

Aarhusianske iværksættere tager kampen op mod de store tøjportaler

Tre unge fyre fra Aarhus har netop lanceret en ny tøjportal, der skal konkurrere imod større danske tøjportaler som blandt andet Miinto.dk og Trendsales.dk. Iværksætternes nye tøjportal hedder Vuuh.dk.

Vuuh.dk er en ny tøjportal, der på nuværende tidspunkt samler 50 butikker. Vuuh.dk er primært henvendt til mindre fysiske butikker og webshops, der ønsker at få større mulighed for at konkurrere mod de store konkurrenter, både nationalt og internationalt.[quote_box_center]“Handlen med tøj, sko og smykker på internettet vokser år for år, men en stigende andel foretages hos store udenlandske butikker. Ved at løfte det fælles samarbejde vil vi gøre danske modebutikkers varer lettere tilgængelige, og dermed skabe et reelt alternativ til de udenlandske butikker. – Steffen Mandrup CEO Vuuh.dk”[/quote_box_center]

Teamet bag Vuuh.dk er tre unge fyre fra Aarhus ved navn: Steffen Mandrup, Rasmus Rye Kobber og Nicolai Raaschou, der efter ét års udviklingsarbejde nu er nået til det punkt, hvor Vuuh.dk er blevet lanceret i samarbejde med serie-iværksætteren Lasse Jensen, som er silent partner. Lasse Jensen har blandt andet stået bag Lovefilm og Oneplay.com. Udover silent partner Lasse Jensen har de tre unge fyre fået Syddansk Teknologisk Innovation ind over Vuuh.dk, som investor.[quote_box_center]”Vores fokus er at det skal være nemmere at købe tøj på nettet, ved at samle lageret fra flere butikker. Derudover fokuserer vi også på at gøre det nemmere for butikker, både at sælge deres varer på nettet, samt at skabe en større omsætning for de tilknyttede butikker. Rasmus, Steffen og mig selv besidder primært kompetencer indenfor det tekniske, dvs. udvikling af platformen. Derudover bidrager Lasse Jensen med hans mange års erfaring med iværksætteri. Syddansk Teknologisk Innovation står også til vores rådighed med rådgivning, hjælp til bogføring og juridisk hjælp.-
Nicolai Raaschou Chief Technology Officer Vuuh.dk”[/quote_box_center]

Ideen til Vuuh.dk opstod på baggrund af problematikken, som forbrugere ofte oplever, når de har fundet den perfekte skjorte til weekenden, for så at finde ud af at varen er udsolgt. Det er som forbruger meget tidskrævende at søge rundt på forskellige website for at finde frem til den rigtige varer igen. Til at løse denne problemstilling vil Vuuh.dk samle lageret fra mange butikker.

Vuuh.dk binder butikkerne sammen til én fælles butik, for at skabe et større sortiment, såvel som at udnytte den store fælles lagerkapacitet. Vuuh.dk skal ind og konkurrere mod store danske og udenlandske navne så som Miinto.dk og Trendsales.dk, derfor er Zalando.dk og Stylepit.dk en af de store spillere, der kommer ind og samarbejder med den nye portal.[quote_box_center]”Der findes andre tjenester som fx Miinto og Trendsales, der også samler butikker i én portal, men uden den dybere sammenkobling. Vuuh.dk skaber en sammenkobling ved virtuelt at integrere varelagrene fra samtlige samarbejdspartnere. Uden denne integration kan man på andre portaler f.eks opleve, at varer florerer 10-20 eller måske flere forskellige steder, med hvert deres individuelle lager og pris. Vuuh.dk samler alle tilknyttede butikker til et virtuelt fælles lager. – Nicolai Raaschou Chief Technology Officer Vuuh.dk”[/quote_box_center]

[quote_box_center]”Konkurrenternes forretningsmodel er opbygget anderledes, da tilknyttede butikker skal investere store summer, før de overhovedet bliver tilgængelige på den fælles tjeneste, foruden at der skal betales løbende udgifter. Vuuh.dk har valgt en forretningsmodel uden opstartsgebyrer eller andre faste udgifter, hvorved det bliver en risikofri platform til salg og markedsføring for samarbejdspartnerne; udgiften er alene relateret til de transaktioner, der skabes til den enkelte butik. – Nicolai Raaschou Chief Technology Officer Vuuh.dk”[/quote_box_center]

Fremtiden for Vuuh.dk

[quote_box_center]”Vores håb for fremtiden er at vi kan skabe en succesfuld platform, som kan gøre det nemmere for folk at handle tøj på internettet. På samme tid er det også vores ønske at medvirke til, at mindre tøjbutikker i Danmark kan øge deres omsætning og nå ud til flere kunder. Når tjenesten er vokset i Danmark, så vil vi gerne udvide til andre lande i norden. – Nicolai Raaschou Chief Technology Officer Vuuh.dk”[/quote_box_center]

vuuh_logo

Skriv et svar