Arkiver

Nyheder

Sid med ved bordet og læg den næste offentlige digitaliseringsstrategi

IT-Branchen afholder tirsdag den 25. november 2014 et stort kickoff arrangement om den næste fælles offentlige digitaliseringsstrategi. Tilmeld dig allerede arrangementet nu – så vil du blive holdt orienteret med nærmere oplysninger om programmet. Af Pia Ella Elmegård.

Vær med når der i rundbordssamtaler mellem politikere, centrale embedsmænd og branchen deles erfaringer, formuleres visioner, temaer og drøftes mulige initiativer for de kommende års offentlige digitalisering.

Tilmeld dig her!

Det praktiske

Eventet bliver afholdt i Børsen i København, det er gratis og det forudsætter ikke medlemskab af IT-Branchen.

Dato: 25. november 9:00 – 13:00
Sted: BørsenAdresse:Slotsholmsgade, 1217 København K
No show-gebyr på 350,- kr. ekskl.moms.

Skriv et svar