Arkiver

Nyheder

Så kører STARTUP BUZZen #1

I dag starter Uge47, og det betyder at STARTUP BUZZen kører. 12 ultra-cool iværksættere er udvalgt til at deltage på en moderne dannelsesrejse, hvor de besøger en ny by hver dag i en specialindrettet bus. Her møder de andre iværksættere, CEOs, kunstnere og studerende for at inspirere og lade sig inspirere.

I år skal BUZZen bl.a. besøge LEGO i Billund og bygge deres strategier med LEGO Serious Play, lære innovation hos Roskilde Festival, møde Call Me CEO, Hanne Lindblad, lære Must Know Law hos MAQS Law Firm, i fængsel i Horsens, arbejde med kreativitet på animationsskolen i Viborg og arbejde hele ugen med en case-competition, som de skal pitche fredag formiddag foran et publikum, om hvordan vi får flere succesfulde iværksættere i Danmark. Fredag slutter det hele med en brag af en fest og kåring af årets STARTUP BUZZer, der bl.a. vinder et advisory board.

Se hvem der er med i årets STARTUP BUZZ her.

Livestream fra BUZZen

Du kan følge dem på facebook.com/STARTUPBUZZ, der løbende livestreamer fra det tæt-pakkede program her og med daglige opdateringer her på Trendsonline.dk.

I dag, mandag, kan du bl.a. se et livestream om hvordan man skaber en milliardforretning, hvorfor man skal skabe oplevelser for sine kunder, hvordan Roskilde Festival laver innovation, Must Know Law for iværksættere og en keynote med Call Mes direktør Hanne Lindblad.

Læs deltagernes reaktioner

Og BUZZens deltagere er også kommet godt af sted på den første del af BUZZturen.
 
“Jeg synes allerede, at vi på den første halve dag er kommet vidt omkring i forhold til hvad innovation er. Det er en form for ekstrem saltvandsindsprøjtning man har fået. Jeg har været på en kandidat på CBS om innovation og på de første 3 timer har vi allerede gået igennem det mest væsentlige, jeg har lært på 2 år, ” siger Andreas Christensen, stifter og CEO for Praice go fortsætter:
“En anden ting er at STARTUP BUZZen er så ekstremt holistisk. Fedt at man kan få så konkret rådgivning og værktøjer, som spænder så bredt og rammer én. Det er en svær værktøjskasse at lave, men jeg har kunnet se hvordan mange af de ting vi er gået igennem kan bruges til at skabe værdi, så det har været superfedt.”

Simone Franklen, stifter & CEO for Frk. Franklen er mindst lige så begejstret.
“Jeg er lidt høj på vild fed info og dygtige mennesker, der har en interesse i at vi bliver bedre. I hverdagen bliver det meget konkurrencepræget, men her har man en energi af at alle vil hinanden det bedste. Under alle foredragene føler jeg, at man hele tiden har kunnet relatere til sin virksomhed. Jeg glæder mig til at bruge alt det vi lærer og måske endda dreje min virksomhed i en helt anden retning efterhånden som jeg lærer mere.”

Mikkel Steen, medstifter og CMO for Artboost er spændt på hvad resten af ugen bringer:

“For resten af turen glæder jeg mig allermest til at blive mere sammentømret med folk og se hvad der sker i den dynamik mellem mennesker, der er, når man har så intens en oplevelse sammen. Og så glæder jeg mig selvfølgelig også, fordi det er et utroligt diverst program og se hvilke afkroge vi kommer ud i og hvilke refleksioner det kommer til at afstedkomme. De superfede ting opstår ofte når man mindst venter det.”

Følg med hele ugen her på Trendsonline.dk og lad dig inspirere af 12 af Danmarks cooleste iværksættere!

1 kommentar

Skriv et svar