Arkiver

EventsNyheder

Anders Cederholm fra Artboost vinder Årets STARTUP BUZZ

Fredag aften kl. 20.00 blev Anders Cederholm, medstifter af Artboost kåret som Årets STARTUP BUZZer.

Vinderne udvælges på baggrund af en række kriterier, daglige evalueringer via talent management app’en eye4TALENT, BUZZerne derDSC04593 evaluerer sig selv og hinanden igennem ugen, og et panel af dommere.

Årets STARTUP BUZZer

Anders Cederholm vinder bl.a. et top professionelt advisory board, omtale i bl.a. Trendsonline.dk og Iværksætteren og startup services for over 100.000 kroner.

Årets vækst-BUZZer

STARTUP BUZZ '14

 

Ud over Årets STARTUP BUZZer blev der også kåret Årets Vækst BUZZer, som er den deltager, der udvikler sig mest igennem ugen. Vinderen blev Kasia Lilja Wasilewska, stifter af designvirksomheden Kasia Lilja, der også kan glæde sig til at få sammensat et advisory board.

 

Årets Karma-BUZZer

Endelig blev Julie Krog Vistisen fra Livemagasinet kåret som Årets Karma BUZZer for at sprede den bedste energi igennem hele ugen.STARTUP BUZZ '14

Kåringen af årets vindere skete efter en dag fuld af inspiration med verdensklasse talere og over 100 deltagere. Forfatteren til An Optimist’s Tour of the Future, Mark Stevenson talte om fremtidens teknologi, og hvorfor kultur er vigtigere end nogensinde for at tage sin virksomhed til næste niveau, og Alexander Kjerulf fulgte op ved at tale om “happiness at work.”

Tillykke til vinderne og alle 12 BUZZere for at gennemføre den ugelange moderne dannelsesrejse med flying colours! Vi glæder os til at følge jer!

1 kommentar

Skriv et svar