Arkiver

Nyheder

Julesaget bliver skudt i gang på fredag med “Black Friday”

Onlineshoppen Zalando.dk vil have danskerne til at shoppe deres julegaver allerede nu på fredag. Julesalget hos Zalando markeres derfor med en perlerække af stærke specialtilbud i forbindelse med deres nyeste tiltag ”Black Friday” samt forlænget retur frem til 31. januar 2015.

Fænomenet “Black Friday” stammer fra USA, som er dagen hvor julesalget skydes i gang – dette fænomen har i dag bredt sig til resten af verden. Alle der besøger Zalando.dk fredag den 28. november vil blive mødt med helt særlige specialtilbud på et stort udvalg af lækker mode – alt sammen med en inspirerende og bekvem brugeroplevelse.

Zalando deltog for første gang i Black Friday i 2013, hvor man gik sammen med andre danske spillere inden for e-handel, med det formål at bringe Black Friday traditionen til de nordiske markeder.

”Sidste års Black Friday var en kæmpe succes for os. Salget var mere end tre gange større end på en normal fredag, og vi sendte sammenlagt mere end 10 lastbiler fyldt med Zalando pakker til de nordiske lande”, fortæller Michael Lindskog, Country Manager Nordics hos Zalando.

I år vil Zalando igen gøre sit til, at julesæsonen bliver den bedste oplevelse nogensinde for alle nuværende samt nye kunder i Danmark. Udover at blive mødt med fantastiske specialtilbud på Black Friday, vil kunderne også kunne nyde godt af en lang række af fordelagtige jule-specials:

• Forlænget retur på alle varer frem til 31. januar 2015

• Særlig julekampagne med inspiration til julens begivenheder, f.eks. julefrokosten

• Fantastisk shoppeoplevelse på mobile enheder via Zalando app’en (på iOS og Android) med sjove og nyttige features, bl.a. Billedsøgning, samt en opdateret brugerflade til mobilsiden

• Et stort udvalg af den bedste vintermode. Særligt striktrøjer med forskellige mønstre forventes at blive et af højdepunkterne til dette års julesalg.

”Vores kunder sætter pris på at få ordnet juleindkøbene på ét og samme sted, for dermed at undgå julestress i de overfyldte fysiske butikker, fortæller Michael Lindskog.

4 kommentarer

  • Ja, Black Friday er også blevet et stort fænomen i Europa. Rigtig mange danske webshops har taget Black Friday til sig, og Black Friday sidste år, var den 6. største salgsdag i Danmark nogensinde

  • Jeg er helt enig med Marlene´s og regner dog med, at salgsdagen bliver endnu størrre i 2015, da der sidste år var en række fysiske butikker der gik med og i 2015 bliver det givetvis den største shopping dag samlet set.

  • Det bliver spændende at følge trenden her.. Ser kun det blive større og større.. Håber dog lidt på vi kan holde os til den ene dag og ikke følge udviklingen med at der åbnes op allerede en uge før. Synes det tager lidt af det sjove af dagen. 🙂

  • Faldt lige over dette gamle indlæg ved en tilfældig søgning på google og blev nysgerrig på, om nogle ved, hvordan det gik til sidste års Black Friday for Zalando? Jeg har selv handlet der ved Black Friday i 2014, men det var en dårlig oplevelse med en utrolig langsom hjemmeside, fordi der åbenbart var for mange besøgende på en gang. Derfor gad jeg ikke købe der i år – valgte ASOS og Stylepit i stedet.

    Nogle der ved om Zalando var bedre til Black Friday sidste år?

Skriv et svar