Arkiver

Nyheder

Forrygende start for city webshoppen shopiaarhus.dk

Shopiaarhus.dk gik i luften d. 17 november og webshoppen har haft en forrygende start, fortæller Claus Bech, direktør fra Aarhus Cityforening. Webshoppen er et nyt initiativ fra Aahus City, Aarhus Stiftstidende og Berlingske Media.

Aarhus by byder på masser af shoppingmuligheder, som der nu også er mulighed for at købe på shopiaarhus.dk, hvor du ligesom i byen kan gå på jagt efter highstreet mærker fra Strøget, unikke items fra Latinerkvarteret og danske designvarer fra M.P. Bruunsgade og Jægergårdsgade.

Claus Bech direktør for Aarhus Cityforening fortæller at ideen om en fælles platform har været længe undervejs. De tre partnere har anerkendt problemstillingen hos de lokale butikker i Aarhus og har nu lanceret den fælles platform, for at bakke op om byens butikker, og forenkle kundernes købsproces.

Læs også: Hele Aarhus i en komplet webshop

“Projektet er gået rigtig godt og vi er kommet godt fra start – faktisk over forventning. Det har naturligvis været en masse udfordringer ved at være first-mover på dette område, men allerede nu har vi ca. 30 butikker på platformen, og der kommer flere henvendelser fra butikkerne hele tiden.” Fortæller Claus Bech.

Allerede få uger efter lanceringen kan webshoppen brøste sig af, at have genereret salg i vidt forskellige produktkategorier, og at kunder fra resten af landet også har fået øjnene op for webshoppen.

“De tilknyttede butikker får allerede omsætning gennem platformen nu. Der er eksempler på nogle kunder, som har taget annoncer med fra hjemmesiden for dernæst at besøge den fysiske butik og købe produktet – Det er en spændende vinkel fordi der er så meget fokus på at de fysiske butikker lukker, men netop dette tiltag udelukker det ene ikke det andet,” siger Claus Bech.

Folkene bag shopiaarhus.dk arbejder nu målrettet på at markedsføre platformen vidt og bredt. Arbejdsindsatsen og forventningerne fortsætter ufortrødent, shopiaarhus forventer indenfor det næste år at yderligere 250 enheder bliver tilknyttet platformen.

Skriv et svar